Partyhallen

Alla recensioner

Partyhallen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Partyhallen

Kanske du ska ställa till med kalas då dottern fyller år, varför inte ha en maskerad på halloween eller kanske en riktigt rolig födelsedagsfest? Ska man ha en tillställning vill man att gästerna ska minnas den, i flera år helst. Kolla in vad Partyhallen har för produkter för att ta din fest till nästa nivå. Innan du shoppar ska du inte glömma att du gratis kan läsa recensioner här på ReviewsBird, inte bara om detta företaget utan flera nätbutiker och tjänster. 

Mer information om Partyhallen
Partyhallen är ett svenskt företag som sedan starten haft som mål att erbjuda ett brett sortiment av partygrejer till attraktiva priser online. De har velat skapa och bygga upp den ultimata nätbutiken där det ska finnas prylar till alla möjliga festligheter. I Stockholm ligger Partyhallen’s hämtlager där kunder alla vardagar i veckan gratis kan hämta ut sina beställningar. Någon fysisk butik har Partyhallen inte vilket är en fördel eftersom de då kan ha sina priser så låga. Om du kollat in deras sortiment men tycker att något fattas är det bara att kontakta dem, eftersom de alltid vill erbjuda det bästa åt sina kunder. 

Vad erbjuder Partyhallen sina kunder?
Hos Partyhallen finns det produkter både för vuxna och barn och alla produkter har smidigt nog blivit indelade i anpassade kategorier. Du kanske redan vet exakt vad du är ute efter? Då kan du genast använda dig av sökfunktionen för att hitta de produkterna. För att handla via hemsidan måste kunden vara 18 år eller äldre, eller ha målsmans tillstånd. Lägg till valfria produkter i kundkorgen och kom ihåg att om du väljer att spendera 499 kr eller mer behöver du inte alls betala något för frakten. För beställningar som understiger 499 kr lägg det till en avgift på 45 kr. Efter att du känner dig färdigshoppad och är redo att betala kan du göra det direkt via internetbanken, med kort, eller tack vare Klarna på faktura eller delbetalning.  Du kan räkna med den normala leveranstiden som är upp till 2 vardagar men kom ihåg att du gratis kan hämta ditt paket i lagret redan inom en timme. Det skulle vara för bra för att vara sant om man alltid blev nöjd över alla inköp och därav har du som kund möjligheten att lämna tillbaka en produkt till Partyhallen inom 30 dagar. För att göra en retur eller ställa en fråga kan kundtjänsten nås antingen via telefon eller på e-post. Vid reklamationer och klagomål ska kundtjänsten först kontaktas. 

Åsikter och tankar om Partyhallen
Har du någon erfarenhet av Partyhallen? Om ja, du kan väl du lämna en recension här inne på våran sajt? Lägg några minuter på att skriva en fritt formulerad recension som du publicerar här inne. Gratis är det att både läsa och skriva omdömen hos oss och det är verkligen livsviktigt med recensioner, både för företag och konsumenter i dagsläget.