Partyhallen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Partyhallen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kane Gottlieb
Jag besökte nyligen Partyhallen för att köpa maskeradkläder och de senaste partyprylarna till mitt kommande barnkalas. Jag var positivt överraskad av deras stora utbud, vilket gjorde det lätt att h...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Titel: En fantastisk upplevelse på Partayhallens webbutik

  Jag besökte nyligen Partyhallen för att köpa maskeradkläder och de senaste partyprylarna till mitt kommande barnkalas. Jag var positivt överraskad av deras stora utbud, vilket gjorde det lätt att hitta något som passade både mig och mina barn. Leveransen var snabb och frakten billig - jag hade min beställning inom bara några dagar. Det fanns också möjlighet att hämta upp mina produkter direkt från lager, vilket är ett bekvämt alternativ för dem som vill spara på fraktkostnader eller behöver sina prylar snabbt. Det mest imponerande med Partyhallen var kundservicen. Personalen fanns alltid där för att hjälpa mig om jag hade några frågor eller behövde råd om någon produkt. De underlättade verkligen min shoppingupplevelse och fick mig att känna mig välkommen i butiken. Overall, så kan jag definitivt rekommendera Partyhallen till alla som letar efter prisvärda och roliga festprylar till sitt nästa evenemang!


Andra personer tittade också på