Partyhallen

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Partyhallen

Recension av Partyhallen

Partyhallen är den ultimata webbshopen för alla dina festliga behov. Här hittar du allt från partyprylar och ballonger till godis och leksaker. Med deras breda sortiment och låga priser kan du vara säker på att hitta det du behöver för att göra livet till en fest.

Brett utbud av festartiklar

Partyhallen erbjuder ett imponerande utbud av festartiklar för alla typer av firanden. Oavsett om du planerar ett barnkalas, en maskerad, halloweenfest eller en babyshower, kommer du definitivt att hitta det du behöver. Från populära teman som Frost och Pokemon till klassiska favoriter som Star Wars och Spiderman, finns det något för alla att välja på.

Snabba leveranser och shyssta villkor

Partyhallen har en imponerande leveranstid på endast 1-2 dagar, vilket garanterar att du får dina festartiklar i tid för ditt evenemang. Dessutom får de ofta beröm för deras snabba leveranser och shyssta villkor. Det är ingen tvekan om att Partyhallen sätter sina kunder i fokus och strävar efter att erbjuda en smidig och trevlig köpupplevelse.

"Fest är ett viktigt sätt att koppla av och släppa loss från vardagens bekymmer." - Marilyn Monroe

Öka feststämningen med roliga prylar

Förutom festartiklar erbjuder Partyhallen också ett stort utbud av roliga prylar som kan förgylla din vardag. Från leksaker och spel till pooler och ljus, finns det något för alla åldrar och intressen. Varför inte överraska dina nära och kära med en rolig present eller skapa en poolparty för att njuta av sommaren?

Ständigt växande utbud

Partyhallen strävar ständigt efter att utöka sitt sortiment för att möta kundernas önskemål och behov. Om det är något specifikt du saknar i deras webbshop, är du alltid välkommen att höra av dig med förslag. Ditt input är viktigt för dem och de vill gärna göra allt de kan för att tillfredsställa dina önskemål.

Sammanfattning

Partyhallen är verkligen en one-stop shop för alla dina festliga behov. Med sitt breda utbud, låga priser och snabba leveranser är det enkelt att hålla feststämningen på topp. Oavsett om du planerar en stor fest eller bara vill ha något roligt till vardagen, kan du lita på att Partyhallen har det du behöver.

Vad väntar du på? Gör livet till en fest och besök Partyhallen idag!

Lämna en recension

Har du någonsin handlat hos Partyhallen? Vi vill gärna höra vad du tycker! Lämna gärna en recension nedan och berätta om din erfarenhet av deras produkter och service. Ditt feedback hjälper andra kunder att fatta informerade beslut och hjälper Partyhallen att fortsätta förbättra sin verksamhet. Tack för att du tar dig tid att lämna din åsikt!

Information

Elektronvägen 1 (Port 6)
14149 Stockholm
Elektronvägen 1 (Port 6)
Sverige
kundtjanst@partyhallen.se
08-12054334

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

K
Kane Gottlieb 1 år sedan
9
Jag besökte nyligen Partyhallen för att köpa maskeradkläder och de senaste partyprylarna till mitt kommande barnkalas. Jag var positivt överraskad av deras stora utbud, vilket gjorde det lät...

Alla recensioner ( 1 )

Titel: En fantastisk upplevelse på Partayhallens webbutik

Jag besökte nyligen Partyhallen för att köpa maskeradkläder och de senaste partyprylarna till mitt kommande barnkalas. Jag var positivt överraskad av deras stora utbud, vilket gjorde det lätt att hitta något som passade både mig och mina barn. Leveransen var snabb och frakten billig - jag hade min beställning inom bara några dagar. Det fanns också möjlighet att hämta upp mina produkter direkt från lager, vilket är ett bekvämt alternativ för dem som vill spara på fraktkostnader eller behöver sina prylar snabbt. Det mest imponerande med Partyhallen var kundservicen. Personalen fanns alltid där för att hjälpa mig om jag hade några frågor eller behövde råd om någon produkt. De underlättade verkligen min shoppingupplevelse och fick mig att känna mig välkommen i butiken. Overall, så kan jag definitivt rekommendera Partyhallen till alla som letar efter prisvärda och roliga festprylar till sitt nästa evenemang!

K
Kane Gottlieb 1 år sedan
Beställning
10
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
10
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!