Sneakersnstuff

Alla recensioner

Sneakersnstuff

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Sneakersnstuff

Vart vänder du dig om du är ute efter nya kläder eller skor? Det finns så många olika nätbutiker idag som erbjuder produkter så man kan känna sig lite överväldigad när det kommer till valet, men det är helt okej och det kommer att ordna sig. Det finns både för- och nackdelar med de allra flesta företag där ute och därför kommer det alltid att löna sig att både läsa och skriva recensioner. Här och nu har du möjligheten att läsa mer om företaget Sneakersnstuff samt att du kan läsa recensioner här på ReviewsBird

Mer information om Sneakersnstuff
Under 1999 lanserades ett märke som sedan dess har haft namnet Sneakersnstuff. Företaget grundades eftersom de själva hade en så stor kärlek och nyfikenhet på både kulturen och livsstilen kring sneakers, mode, musik samt konst och basket. Sneakersnstuff har möjligheten att använda sin kreativitet då det skapar sina produkter i materiell form och de har ett sortiment med vissa basvaror som finns inne hela tiden men det har även produkter som är säsongsbaserade. Under 2003 hade företaget sitt första samarbete tillsammans med Puma men under årens gång har de haft över 200 samarbetsprojekt med olika stora företag som till exempel Nike, Adidas, Converse med mera. Då företaget grundades hade de endast en liten butik som låg på en utav Södermalms bakgator, idag är företaget så pass stora att de har sju stycken fysiska butiker runt om i världen samt sin nätbutik och en app. 

Det som Sneakersnstuff erbjuder sina kunder
Kläder och skor för både kvinnor och män är det som företaget erbjuder. Då man ska handla via deras nätbutik finns det inga konstigheter alls utan det är bara att välja det landet man befinner sig i, lägga till valfria produkter i kundkorgen och sedan genomföra sitt köp genom att fylla i information om både betalning och leverans. Om du som kund befinner dig i Sverige kommer ditt paket att skickas från lagret som ligger i Farsta, detta betyder att du kan räkna med en normal leveranstid på upp till fem arbetsdagar från och med den dagen då du lagt din beställning. Väljer du att göra en beställning som överstiger 2500 kr bjuder företaget på frakten, annars gäller en avgift på 60 kr. Storlekar på skor är inte alltid det enklaste att veta på förhand, och av den orsaken har du möjligheten att ännu inom 30 dagar antingen göra en retur eller ett byte på en vara. Om du har några frågor du vill ställa företaget har de en kundtjänst som kan nås antingen via telefon eller på mejl.

Tankar och omdömen om Sneakersnstuff
Brukar du shoppa kläder eller skor hos detta företaget? Om svaret på den frågan är ”ja” kan inte du då lämna en recension här inne hos oss? Du kan berätta hur storlekarna är, om produkterna är gjorda av bra kvalitet och om du tycker att det är prisvärda eller inte. Givetvis är det helt gratis att lämna sina tankar och åsikter inne hos oss.