Trinny London Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Trinny London

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Ricardo
Trinny London är definitivt ett märke att kolla in om du letar efter enkla och moderna produkter för skönhet och hudvård. Jag blev positivt överraskad över hur personligt anpassade deras multitaska...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  KVALITET | PERSONLIG ANPASSNING | FOKUS PÅ SKÖNHET OCH HUDVÅRD Enkel & Personlig: En recension av Trinny Londons easy, moderna & premium-hudvårdsprodukter.

  Trinny London är definitivt ett märke att kolla in om du letar efter enkla och moderna produkter för skönhet och hudvård. Jag blev positivt överraskad över hur personligt anpassade deras multitaskande formulas verkligen var, vilket gjorde det lätt att hitta precis vad jag behövde för min specifika hudtyp. En annan sak som imponerade på mig var kvaliteten på Trinny Londons produkter. De är definitivt premiumprodukter som gör jobbet de ska och ger fantastiska resultat utan att kännas tunga eller kladdiga. Det enda negativa jag kan säga om mitt besök med Trinny London är att sortimentet kanske inte har så många alternativ för olika smaker när det gäller färgpaletten i deras makeup-produkter, men det verkar ändå vara en mindre detalj jämfört med allt bra som detta märke har att erbjuda. Övergripande sett tycker jag verkligen om Trinny London brand's övertygelse och personliga tillvägagångssätt när man väljer sina produkter, samt dess höga nivå av kvalitet i både formuleringar och själva produktförpackningen


Andra personer tittade också på