FC-Moto

Alla recensioner

FC-Moto

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

FC-Moto

Produkter för motorcyklar, snöskotrar, eller e-skotrar och mycket mer är vad företaget FC-Moto erbjuder. Om du är ute efter dessa typer av produkter kan du sluta leta, men innan du går och lägger en beställning i nätbutiken ska du inte glömma att du här inne hos oss på ReviewsBird kan gratis både läsa och skriva recensioner som är skapade av genuint ärliga personer. Vi vill att så många som möjligt ska få bra upplevelser och du kan hjälpa till med det. 

Information om företaget FC-Moto
Det hela började under 1996 då företaget grundades och lanserades i en liten butikslokal. Tre år senare kom deras egna nätbutik ut och under årens gång har de vuxit till att bli en av det största och mest framgångsrika företag inom motorcykelindustrin. Ännu idag är FC-Moto ett framgångsrikt företag inom detaljhandeln, näthanden och partihandel med sin globala kundbas. Företagets filosofi är givetvis att alltid hålla kunden i fokus och de ser till att varje enskild anställd bidrar med sitt engagemang och formar aktivt företagets kultur. I dagsläget arbetar det nästan 30 personer på företaget och de ser fram emot nya utmaningar de kommande åren. Företaget leverera sina produkter till länder runt om i hela världen och för tillfället har det är ett växande produktsortiment som består av mer än 150 000 artiklar.

Om man vill hålla sig uppdaterad har företaget ett nyhetsbrev som kostnadsfritt kan prenumereras på, prenumeranter kan sedan ta emot information om kampanjer och erbjudanden till e-posten. 

Produkter och tjänster som FC-Moto erbjuder
Produkterna i sortimentet finns redan indelade i kategorier men för den som vet vad hen är ute efter går det smidigast att direkt använda sökfunktionen. Efter att valfria produkter blivit tillagda i den virtuella kundkorgen och information om leveransen blivit ifylld kan hela inköpet betalas för med några olika betalningssätt, dessa är: kreditkort, PayPal, postförskott, förskottsbetalning eller Amazon Pay. Det spelar ingen roll hur stora eller små beställningar det görs eftersom det alltid läggs till en avgift på 7,90 € frakt på beställningen, FC-Moto erbjuder inte någon möjlighet till express leverans. Kunden har möjligheten att spåra sitt paket från och med att det har lämnat lagret och den normala leveranstiden är upp till fem arbetsdagar, det kan dra ut på tiden om beställningar gjort en högsäsong. FC-Moto har svarat på frågor som det ofta för att ställa till sig inne på sin sajt men skulle du trots det personligen vill jag ha hjälp av företaget kan du nå dem antingen via telefon eller e-post.

Åsikter eller klagomål om FC-Moto
Alla har vi tankar och åsikter om olika företag efter att vi har gjort en beställning hos dem, av den anledningen skulle vi bli glada om du valde att skriva en recension om det är så att du gjort en beställning hos FC-Moto. Du kan med dina egna ord formulera dig då du skriver din recension och kom ihåg att alltid vara ärlig och oberoende.