supworld Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

supworld

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Tomas
Jag är jättenöjd med mitt köp från Supworld! De hade ett stort utbud av paddelbrädor att välja mellan och personalen var mycket hjälpsam när jag behövde vägledning för att hitta det bästa valet. Ja...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Supreme Paddling hos Supworld

  Jag är jättenöjd med mitt köp från Supworld! De hade ett stort utbud av paddelbrädor att välja mellan och personalen var mycket hjälpsam när jag behövde vägledning för att hitta det bästa valet. Jag älskar min nya SUP, som verkligen lever upp till deras påstående om att erbjuda brädor i världsklass - den är lätt och stabil samtidigt som den håller hög kvalitet. Dessutom gillade jag verkligen deras fokus på erfarenhet och expertis, vilket gjorde mig trygg med mitt val. Med produkter testade i de tuffaste delarna av världen så visste jag att denna bräda höll en hög standard. Jag rekommenderar starkt Supworld till någon som letar efter en kvalitetsprodukt inom SUP-världen. Tack för all hjälp!


Andra personer tittade också på