Outnorth Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Outnorth

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mr. Braulio Gutkowski Sr.
Jag är väldigt nöjd med min erfarenhet från Outnorth. Jag letade efter utomhusprodukter och var imponerad av det breda utbudet de hade på sin webbsida. Varumärken som Hilleberg, Fjällräven, Haglöfs...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv online shoppingupplevelse hos Outnorth

  Jag är väldigt nöjd med min erfarenhet från Outnorth. Jag letade efter utomhusprodukter och var imponerad av det breda utbudet de hade på sin webbsida. Varumärken som Hilleberg, Fjällräven, Haglöfs, Silva och Suunto fanns alla tillgängliga på ett och samma ställe. Jag uppskattade särskilt att komponenterna i produkterna listades tydligt under produktbeskrivningen - detta hjälpte mig att göra en informerad beslut om vilka produkter jag behövde för min resa. Dessutom älskar jag möjligheten att filtrera sökningarna baserat på flera olika kriterier såsom pris eller specifika egenskaper. När jag väl lagt beställningen mottog jag snabbt bekräftelse via e-post och fick sedan aviseringar om försändelsens framsteg tills den slutligen ankom till mitt hem. Produkterna överträffade mina förväntningar när det gällde kvalitet samt prestanda. Sammanfattningsvis skulle jag rekommendera Outnorth till någon som söker högkvalitativa friluftsprodukter från högprofilerade varumärken. Tack Outnorth för en fantastisk shoppingupplevelse!


Andra personer tittade också på