Homeroom

Alla recensioner

Homeroom

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Home-Tex
Home-Tex

Hemtextiler finns i nästan alla rum i hemmet, men vart ska men egentligen vända sig om man är ute efter nya handdukar eller lakan? S...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Inredningsvaruhuset
Inredningsvaruhuset

Alla ska vi kunna trivas i våra hemma. Man ska känna sig både trygg och säker hemma man man vill även känna sig bek...

Logo BGA
BGA

Inredningen vi väljer att ha i vårat hem är väldigt viktig, förutsatt att man väljer den som man själv gillar o...

Homeroom

För att få en hemtrevlig känsla hemma finns det många faktorer att tänka på men möbler och belysning är något utav det viktigaste. Då man väljer nya möbler ska man inte endast se hur de ser ut, utan de bör även vara bekväma så att man ska vilja använda dem. Om du är ute fler nya möbler och inredning kan du vända dig till Homeroom. 

Om du dock är ute efter recensioner har du hittat rätt, vi på ReviewsBird har samlat recensioner om Homeroom och många andra nätbutiker

Mer om Homeroom
Homeroom har sedan starten haft som mål och vision att skapa marknadens största utbud inom heminredning, och hur har det lyckats med detta? Jo, de har skapat en sajt där det har satt dig som kund som det allra viktigaste, för om vi ska vara helt ärliga är det endast du som vet vad du vill ha och är ute efter. Homeroom har ett brett sortiment som består av produkter i många stilar, material och prisklasser och du har helt enkelt möjligheten att välja vad du har råd med och fattar tycke för. Homeroom vill göra det möjligt för alla att skapa ett hem utgående från den egna personligheten, inte utgående från nuvarande kampanjer och erbjudanden. Homeroom är en relativt ny e-handel men trots det har det flera års erfarenhet inom Ellos Group eftersom Homeroom är en del av den. Företaget har valt att värdera enkelhet och inspiration eftersom det ska vara kul med inredning. 

För att hänga med när det kommer nya kampanjer och erbjudna har Homeroom ett nyhetsbrev som är gratis att prenumerera på. 

Tjänster och produkter Homeroom erbjuder
Olika typer av möbler som kan köpas hos Homeroom är: matgrupper, sängar, TV bord, stolar och pallar, soffor med mera. Homeroom har även en bildsöksfunktion där du kanske sett en snygg soffa på sociala medier, då kan du skärmdumpa den och söka upp den på sajten så att Homeroom hjälper dig att hitta vad du är ute efter. Då du gör din beställning är fraktavgiften något som varierar beroende på vad paketet väger, men du kommer tydligt att kunna se den slutgiltiga summan innan du genomför din beställning. Hos Homeroom gäller 30 dagars öppet köp vilket betyder att du kan lämna tillbaka en möbel inom 30 dagar om du inte är nöjd, returavgiften är något som även varierar beroende på vikten på paketet. Om du på hemsidan inte hittar svaret på dina frågor kan du kontakta företaget genom att ringa dem eller skicka mejl. 

Åsikter och erfarenheter av Homeroom
Har du skapat ett komplett och hemtrevligt hem med möbler från Homeroom? Tycker du att deras produkter är värda sitt pirs? Får man det man betalar för och kommer du vända dig till dem igen? Med dina egna ord kan du berätta precis vad du tycker om dem i en recension som sedan kommer användas här inne på våran hemsida.