Homeroom Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Homeroom

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mrs. Tara Bergnaum
Jag köpte nyligen möbler från Homeroom och var mycket imponerad av deras sortiment. De är störst i Skandinavien när det kommer till inredning och möbler online, så jag visste att jag hittade allt d...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Rekommenderar Homeroom för din nästa makeover

  Jag köpte nyligen möbler från Homeroom och var mycket imponerad av deras sortiment. De är störst i Skandinavien när det kommer till inredning och möbler online, så jag visste att jag hittade allt därifrån till mitt nya hem. Särskilt imponerande var deras utbud av sovrumsmöbler - de hade allt från sängar till garderober som passade mina behov perfekt. Att beställa online var också väldigt lätt; webbplatsen var enkel att navigera och check-out-processen tog bara några minuter. En annan sak som verkligen stack ut för mig med Homeroom var hur snabbt leveransen kom. Möblerna anlände på kort tid efter min beställning, och leverantören kontaktade mig både per e-post och telefon för att arrangera den exakta leveranstiden. Kort sagt, jag upplevde en stressfri upplevelse hos Homeroom - bra urval, bekvämt gränssnitt på webbplatsen samt snabb leverans! Jag rekommenderar starkt dem om du letar efter nya möbler eller inredningsdetaljer!


Andra personer tittade också på