Jotex Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Jotex

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Ms. Emelie Stokes
Jag vill ge en positiv recension av min köpupplevelse hos Jotex. Jag besökte deras webbutik för att köpa lite nya gardiner och jag blev imponerad av utbudet i deras sortiment. Det fanns ett stort u...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt Heminredning Online

  Jag vill ge en positiv recension av min köpupplevelse hos Jotex. Jag besökte deras webbutik för att köpa lite nya gardiner och jag blev imponerad av utbudet i deras sortiment. Det fanns ett stort urval av gardiner som passade alla typer av inredningsstilar och rum. När jag väl valt ut mina produkter var processen smidig och enkel. Betalningen genomfördes utan problem, och leveransen var snabbare än vad jag förväntat mig. Så fort gardinerna anlände, monterade jag upp dem direkt - de var precis som på bilderna. Mina nya gardiner lyfte hela känslan i mitt hem! Jag är verkligen nöjd med mitt köp från Jotex och kan rekommendera alla att besöka deras webbutik om man söker efter högkvalitativ heminredning till bra priser.


Andra personer tittade också på