Eurotoys

Alla recensioner

Eurotoys

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Eurotoys

Billiga leksaker online från en svensk nätbutik, det låter kanske bra för att vara sant om man frågar de allra minsta i familjen. Vi vet att i den verkligheten vi lever i idag är det möjligt att handla allt vad man kan tänka sig online, och det är inget undantag när det kommer till leksaker. Eurotoys är företaget som säljer leksaker online

Hur bra är kvaliteten på leksakerna? Kan jag vara säker på att mina barn är säkra då de leker med leksakerna eller inte? Är de verkligen så billiga som företaget får det att låta? Hitta svaren till dessa frågor genom att läsa recensioner här på ReviewsBird

Mer information om företaget Eurotoys
Eurotoys är en av Sverige och norra Europas största e-butiker som erbjuder produkter för mindre och större barn. I dagsläget har de ett sortiment som består av cirka 10 000 prylar som kommer från mer än 100 olika varumärken. Eurotoys ser till att alltid ha ett välfyllt sortiment där det finns både nyheter men även leksaker som varit populära på marknaden länge. Förutom att finns leksaker för de mindre barnen som till exempel Barbie och Baby Born finns det även produkter för tonåringar upp till 15 år, såsom: basketkorgar och spelbart samt produkter för utomhusbruk. Eurotoys levererar inte bara sina produkter till barn i Sverige utan flera länder i Norden och Europa. 

Produkter och tjänster som Eurotoys erbjuder
Det är enkelt att hitta vad man ska ha från sortimentet eftersom man antingen kan söka produkter tack vare kategorierna som finns eller genom att direkt söka utgående från märke. Efter att du hittat det du vill köpa kan du både smidigt och säkert genomföra köpet genom att betala direkt med kort, via internetbanken eller på faktura tack vare Klarna. Företagets lager ligger i Danmark men Eurotoys försöker att alltid behandla alla beställningar så snabbt de kommit in vilken betyder att du som kund kommer att få ditt paket inom tre arbetsdagar i de allra flesta fall. Från och med dagen då du fått hem ditt paket har du ännu möjligheten tt inom 14 dagar ångra ditt köp utan att behöva ge någon orsak. Du kan ångra ditt köp och alltså returnera en produkt förutsatt att produkten ännu är i samma skick som då du tog emot den men förseglingen ska heller inte vara bruten. Vill du göra en retur? Då är det att kontakta kundtjänsten via e-post eller på telefon för att sedan få tydligare instruktioner om hur returen kan genomföras. 

Åsikter och tankar om Eurotoys
Nu är det kanske snarare dina barn som har erfarenhet av produkterna som företaget säljer men om du har shoppat hos dem kan väl du i alla fall skriva en recension där du berättar om du tycker att deras sortiment är bra eller inte. Du kan även berätta om du tyckte att det kändes säkert att handla där och ifall du har någon kritik du vill ge till dem.