Milrab

Alla recensioner

Milrab

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Milrab

Tuffa utmaningar, hård press och att alltid pusha sig själv. Med de ledorden valde Milrab att lansera och ta fram sitt företag där de ännu idag erbjuder kläder, skor och accessoarer för personer som lever en aktiv livsstil. Hur ska man tänka angående storlekarna hos Milrab, kan man ta sin vanliga eller inte? Kan man gratis bra storlek och vad borde man veta innan man gör en beställning? Det finns personer som redan har erfarenhet av företaget och de har delat med sig i form av recensioner här på ReviewsBird. 

Mer information om Milrab
Företaget etableras under 2005 men det hela började mycket tidigare än det. Milrab valde att ta fram sin nätbutik och sina produkter eftersom de insåg att det inte handlar om vad målet är, utan vägen då man ska nå mål. Milrab vill aldrig att det är utrustningen eller kläderna som ska sätta stopp och försöker därför alltid att erbjuda de bästa möjliga produkterna. Företaget strävar alltid efter att skapa bättre produkter och under 2012 ingick de det första ramavtalet med den norska polisen då de började tillverka väskor för dem. Företaget kommer som sagt från Norge men trots det levererar de sina produkter även till kunder i andra länder. Milrab vill erbjuda produkter och utrustning för alla, oberoende om man arbetar inom militären eller om man gillar att spendera en ledig söndag ute i naturen. 

Vad är det som Milrab erbjuder?
Milrab erbjuder kläder, skor och utrustning till både kvinnor och män och alla produkter kan köpas direkt från deras nätbutik. Efter att du hittat vad du är ute efter kan du genomföra hela köpet genom att välja mellan några av de angivna betalningsmetoderna, om du väljer att handla för 800 kr eller mer står företaget själva för fraktkostnaden. Milrab behandlar alla beställningar de bara kan och du kan räkna med en normal leveranstid på upp till 5 dagar. Milrab vill alltid satsa på kundnöjdhet och av den orsaken har de valt att erbjuda sina kunder hela 365 dagars öppet köp. För att det ska bli godkänd då man skickar tillbaka en produkt ska den vara i så gott som samma skick som då den mottogs, en retur blir alltså inte godkänd om man själv förstört en produkt. Om du skulle vilja ställa en fråga direkt till företaget kan du göra det via e-post eller på telefon, men innan du gör det har du möjligheten att läsa svaren till alla de oftast ställda frågorna. 

Omdömen, recensioner eller klagomål om Milrab
Är du en aktiv person som köpt utrustning eller kläder från Milrab? Om du är det, blev du isåfall nöjd eller inte? Kommer du handla hos dem igen, varför tycker du att man ska/inte ska handla hos dem och vad skulle du vilja ändra på hos dem? Du kan välja om du svara på frågor i din recension eller om du helt fritt formulerar en recension, men lämna en iallafall här inne på ReviewsBird