Batteriexperten

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 2
Kundservice 2
Pris 6
Leverans 4

Total

3.5
100% skulle handla här igen

Batteriexperten

Batteriexperten: Din Go-to Plats för Batterier Online

Batteriexperten är den ultimata destinationen för dig som letar efter billiga och högkvalitativa batterier online. Med över 200 000 batterimodeller tillgängliga kan du vara säker på att du hittar det du behöver hos Batteriexperten. Oavsett om du behöver uppladdningsbara batterier, verktygsbatterier, knappceller, eller batterier till hörapparater, så har vi det i lager och redo att skickas till dig.

Varför Handla Batterier Online?

Att handla batterier online hos Batteriexperten har flera fördelar. För det första är det bekvämt - du behöver inte lämna ditt hem för att köpa batterier. För det andra är det enkelt att hitta det batteri du behöver på vår användarvänliga webbplats. Du kan enkelt bläddra genom olika kategorier och välja det batteri som passar dina behov.

En annan fördel med att handla batterier online är att det oftast är billigare än att köpa dem i fysiska butiker. På Batteriexperten kan du hitta batterier till konkurrenskraftiga priser, och vi erbjuder dessutom fri frakt på alla beställningar. Så du kan både spara pengar och tid genom att handla dina batterier hos oss.

Batterier för Alla Behov

Oavsett om du behöver batterier till dina elektroniska enheter, verktyg, fordon eller andra apparater, har Batteriexperten det du behöver. Vi har ett brett utbud av batterier från olika tillverkare och i olika storlekar och kapaciteter. Så oavsett om du behöver ett vanligt alkaliskt batteri, ett litiumbatteri eller ett specialbatteri, kan du vara säker på att hitta det hos oss.

En Storlek Passar Inte Alla

Som vi alla vet finns det olika typer av batterier för olika ändamål. Vissa enheter kräver specifika batterityper och kapaciteter för att fungera optimalt. Därför är det viktigt att välja rätt batteri för din enhet.

Men oroa dig inte! Hos Batteriexperten kan du få all den information och hjälp du behöver för att välja rätt batteri. Vi erbjuder detaljerade produktbeskrivningar och teknisk information om varje batterimodell vi säljer. Dessutom finns vår kundtjänst tillgänglig för att besvara dina frågor och ge råd om bästa val av batteri för dina behov.

Enligt Alessandro Volta: "Batteriet är den lilla saken som har stor betydelse."

Användarvänlig Webbplats och 100% Säker Betalning

Att handla batterier online hos Batteriexperten är inte bara bekvämt och prisvärt, det är också säkert. Vi erbjuder 100% säker betalning och använder oss av pålitliga betalningsmetoder som Walley, Stripe, och BankID. Så du kan vara trygg i att dina uppgifter och transaktioner är säkra hos oss.

Vår webbplats är dessutom användarvänlig och lätt att navigera. Du kan enkelt söka efter produkter genom vår sökruta och bläddra genom olika kategorier för att hitta det du behöver. Och om du har några frågor eller behöver hjälp, är vår kundtjänst alltid tillgänglig för att ge support och vägledning.

Lämna en Recension på ReviewsBird

Vi på Batteriexperten strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder. Vi vill gärna höra din åsikt och erfarenhet av att handla hos oss.

Om du har handlat från Batteriexperten och är nöjd med våra produkter och tjänster, skulle vi uppskatta om du kunde ta några minuter av din tid och lämna en recension på ReviewsBird. Dina åsikter och kommentarer hjälper oss att förbättra och fortsätta leverera utmärkt service till våra kunder.

Vi ser fram emot att höra från dig och tackar dig på förhand för din recension!

Information

Larsfridsvägen 9
30250 Halmstad
Larsfridsvägen 9
Sverige
info@batteriexperten.com
0357770766

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

M
Mattias Larsson 9 månader sedan
3.5
Undvik detta företaget.
Trots korrekt inmatade uppgifter i kundprofilen ändrades samtliga uppgifter från företaget jag beställde åt, till min personliga adress, eftersom jag fick ident...

Alla recensioner ( 1 )

Batterier

Undvik detta företaget.
Trots korrekt inmatade uppgifter i kundprofilen ändrades samtliga uppgifter från företaget jag beställde åt, till min personliga adress, eftersom jag fick identifiera mig via BankId. I efterhand har de berättat att de hämtar adressuppgifterna från Skatteverket, så oavsett vad man matar in så skrivs uppgifterna över. Jag meddelade Batteriexperten omedelbart när jag fått orderbekräftelsen och informerade om rätt fakturaaadress, men Batteriexperten vägrar korrigera uppgifterna, så jag har varit tvungen att bestrida betalningsansvar. Jag kan naturligtvis inte ta över betalningsansvaret personligen, när jag beställer varor åt min arbetsgivare. Det ska bli spännande att se hur långt de kommer att driva detta. Jag kommer aldrig att handla från dem igen. Det har orsakat alldeles för mycket administration, och de har en kundtjänst som verkligen inte försöker hjälpa till det minsta. Undvik Batteriexperten. Blir det fel, så hjälper de inte till att försöka rätta till felet.

M
Mattias Larsson 9 månader sedan
2
Beställning
2
Kundservice
6
Pris
4
Leverans
3.5
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!