Vivara

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 8

Total

8
100.0% skulle handla här igen

Vivara

Vivara: En Expert på Biologisk Mångfald

Vivara är en välkänd och respekterad leverantör av naturprodukter, med fokus på att främja biologisk mångfald och stödja miljö- och djurskyddsorganisationer. Med över 35 års erfarenhet är Vivara en pålitlig källa för fågelfrö, fågelmatare, fågelholkar och mycket mer. Företaget har ett gediget rykte och 96% av deras kunder skulle rekommendera dem, vilket talar för deras kvalitet och pålitlighet.

En Varierad och Lockande Fågelmat

Vivara erbjuder ett brett sortiment av fågelfrön och andra fågelmatprodukter. Deras fröblandningar är noggrant utvalda för att locka olika fågelarter till din trädgård och ge dem den näring de behöver. Frön av hög kvalitet bidrar till att locka ett stort antal fåglar och att skapa en levande och livlig miljö. Vivara erbjuder även andra lockande matvaror som talgbollar och energikakor, som är perfekta för att ge fåglarna extra energi under vintermånaderna.

Stilfulla och Funktionella Fågelmatare

En viktig del av att mata fåglar är att ha rätt typ av fågelmatare. Vivara erbjuder ett stort utbud av fågelmatare i olika stilar och material, så att du kan välja den som passar bäst för din trädgård och dina fågelbesökare. Från traditionella fågelautomater till innovativa fönstermatare och hängande designmatare, finns det något för alla smaker och preferenser. Vivaras fågelmatare är inte bara snygga och stilfulla, de är också praktiska och säkra för fåglarna.

En Härlig Mångfald av Fågelholkar

Att erbjuda en plats för fåglarna att bygga sina bon och häcka är en viktig del av att främja biologisk mångfald. Vivaras fågelholkar är designade med hänsyn till fåglarnas behov och tillverkade av högkvalitativa material för att hålla länge. Oavsett om du är intresserad av att locka små mesar, ugglor eller andra fåglar, har Vivara ett brett utbud av fågelholkar som passar dina behov. Med hjälp av ornitologer har företaget säkerställt att fågelholkarna uppfyller de optimala dimensionerna för olika fågelarter.

Ett Hållbart Val

Vivara är stolta över att erbjuda hållbara produkter och stödja miljö- och djurskyddsorganisationer. Deras leveranskedjor är också hållbara, och de strävar efter att minimera sin påverkan på miljön. Dessutom erbjuder de smidig hemleverans för endast 99 kr och har en leveranstid på 3-5 dagar. Kundnöjdheten är hög, med 96% av deras kunder som skulle rekommendera dem. Detta talar för deras kvalitet som företag och deras engagemang för att erbjuda de bästa produkterna för sina kunder.

I berömda ordalag från Leonardo da Vinci: "Liten är fågelns kropp men stark är dess sång." Denna citat representerar vikten av att vårda och skydda fåglarnas livsmiljö, något som Vivara strävar efter att befrämja.

Avslutande ord

Sammanfattningsvis kan man säga att Vivara är en pålitlig och kvalitativ leverantör av naturprodukter för fåglar och andra djur. Deras breda sortiment av fågelfrön, fågelmatare och fågelholkar möter behoven hos trädgårdsägare och fågelälskare överallt. Genom att välja Vivara som din leverantör av naturprodukter förvandlar du din trädgård till en blomstrande oas för fåglar och andra djur. Ge dina fjäderbeklädda vänner en trygg och välkomnande oas och förvandla din trädgård till ett paradis för fågelskådning.

Har du någonsin handlat från Vivara? Dela din erfarenhet med oss genom att lämna en recension nedan!

Lämna en recension

Vi vill gärna höra din åsikt! Lämna en recension om Vivara nedan och låt oss veta vad du tycker om deras produkter och service. Ditt omdöme kan hjälpa andra att fatta informerade beslut när de väljer en leverantör av naturprodukter. Tack för att du tar dig tid att lämna din åsikt!

Information

Post adress: Fabriksgatan 7
412 50 Göteborg
Post adress: Fabriksgatan 7
Sverige
info@vivara.se
031401780

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

L
Leatha Langosh 1 år sedan
8
Min erfarenhet med Vivara Naturprodukter har varit väldigt positiv. Jag köpte fågelmatare och fågelmat från deras hemsida för att skapa en mer djurvänlig trädgård, och jag blev inte besviken...

Alla recensioner ( 1 )

Vivara Naturprodukters Produktsortiment För En Djurvänlig Trädgård Översiktligt,trevligt betyg 3/3 Tillämpbart产品

Min erfarenhet med Vivara Naturprodukter har varit väldigt positiv. Jag köpte fågelmatare och fågelmat från deras hemsida för att skapa en mer djurvänlig trädgård, och jag blev inte besviken. Kvaliteten på produkterna är utmärkt och mina besökande småfåglar verkar också nöjda. Deras sortiment innehåller mycket annat än bara fågelprodukter som ekorrfoder, igelkottsfoder, insektshotell samt olika typer av växter. Det bästa av allt är att alla produkter syftar till att gynna den lokala faunan vilket känns extra bra. Jag uppskattade även snabb leverans och utmärkt kundservice från Vivara-teamet när jag hade några frågor om produkten innan mitt köp. Om du planerar på att skapa en mer djurvänlig trädgård eller bara vill hjälpa de lokala smådjuren, skulle jag starkt rekommendera Vivara Naturprodukter.

L
Leatha Langosh 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
8
Total
8
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!