Vivara Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Vivara

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Leatha Langosh
Min erfarenhet med Vivara Naturprodukter har varit väldigt positiv. Jag köpte fågelmatare och fågelmat från deras hemsida för att skapa en mer djurvänlig trädgård, och jag blev inte besviken. Kvali...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Vivara Naturprodukters Produktsortiment För En Djurvänlig Trädgård Översiktligt,trevligt betyg 3/3 Tillämpbart产品

  Min erfarenhet med Vivara Naturprodukter har varit väldigt positiv. Jag köpte fågelmatare och fågelmat från deras hemsida för att skapa en mer djurvänlig trädgård, och jag blev inte besviken. Kvaliteten på produkterna är utmärkt och mina besökande småfåglar verkar också nöjda. Deras sortiment innehåller mycket annat än bara fågelprodukter som ekorrfoder, igelkottsfoder, insektshotell samt olika typer av växter. Det bästa av allt är att alla produkter syftar till att gynna den lokala faunan vilket känns extra bra. Jag uppskattade även snabb leverans och utmärkt kundservice från Vivara-teamet när jag hade några frågor om produkten innan mitt köp. Om du planerar på att skapa en mer djurvänlig trädgård eller bara vill hjälpa de lokala smådjuren, skulle jag starkt rekommendera Vivara Naturprodukter.


Andra personer tittade också på