Vivara

Alla recensioner

Vivara

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Vivara

Naturen är något helt fantastiskt som kan ge oss otroligt mycket, men för att den ska ge oss saker måste vi lära oss att vara snälla mot den. Att tänka på djuren som redan finns i naturen är viktigt och man kan göra små saker genom att sätta ut fågelmat under vintern då det kan vara svårt för dem att hitta det på egen hand. Vivara är verkligt intresserade av djur och natur och har därför byggt upp ett produktsortiment beståendes av sådana produkter. Läs även recensioner här på ReviewsBird om en massa olika företag. 

Mer om Vivara
Det var en livslång ornitolog och djurlivsentusiast som under 1987 valde att grunda och lansera Vivara på en lantgård i England. Ännu idag är de ett företag som framställer och säljer ett brett utbud av djurvänliga produkter för hemmaträdgårdar. De vill att alla ska skapa en så djurvänlig miljö som möjligt och säljer därför produkter för smådjur såsom: fladdermöss, insekter, fåglar, igelkottar och ekorrar. Vivara har valt att tillsammans med miljö- och djurskyddsorganisationer studera djuren grundligt för att sedan kunna utveckla så bra produkter som möjligt. Förutom att Vivara är experter på djuren i våran natur har de även specialiserat sig på växter och foder. De som arbetar på Vivara håller sig hela tiden uppdaterade när det kommer nya forskningar och förut hade de undersökningar om utfodran till 18 fågelarter medans de idag har över 80. Eftersom Vivara är en e-handel har du möjligheten att handla där dygnet runt alla dagar i veckan. 

Det som Vivara erbjuder
Alla produkter är indelade i kategorier inne på sajten och om du känner att du behöver lite hjälp på traven angående valet av produkter kan du kontakta kundtjänsten på telefon eller e-post för att få råd och tips. I dagsläget levererar Vivara endast till kunder inom Sverige och en beställning kan göras antingen genom att själva fylla i allting online, eller genom att ringa dem på mobilen. Väljer du som kund att handla för 500 kr eller mer står företaget för fraktkostnaden, annars läggs det till en avgift på 50 kr. Vivara strävar alltid efter att skicka iväg beställningen så snabbt som möjligt och du kan räkna med en normal leveranstid på upp till fem dagar eftersom allting skickas från lagret som ligger i Nederländerna. Skulle du ångra dig och vill lämna tillbaka en produkt ska du först vara i kontakt med kundtjänsten för att diskutera varför en retur görs, efter det får du tillgång till en retursedel

Omdömen, tankar eller klagomål om Vivara
Att dela med sig är alltid bra, oberoende om det handlar om positiva eller negativa tankar om något. Därför skulle vi vilja att du skrev en recension om Vivara om det är så att du redan har handlat hos dem. Du kan i din recension berätta precis vad du vill förutsatt att det är relevant för dig och din beställning du gjorde.