ASOS

Alla recensioner

ASOS

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Floryday
Floryday

Troligtvis befinner du dig i en situation där du borde rensa ut din garderob. Många av oss har en tendens att spara saker av en ell...

Logo Jul-Tröja
Jul-Tröja

Den som firar jul vet hur mycket förberedelser som gäller. Det handlar om att laga mat och duka, fixa inbjudan till hela släkte...

Logo Gina Tricot
Gina Tricot

Ute efter en ny skjorta att ha på kontoret, kanske ett bar nya snygga byxor till en kommande utekväll eller varför inte en ny mysou...

Logo About You
About You

Vart vänder du dig om du ska köpa nya kläder? Om vi ska vara helt ärliga så finns det så pass många olika alt...

ASOS

Att handla kläder behöver inte vara krångligt. Idag finns ett stort utbud av butiker online som erbjuder allt från olika märken, stilar och storlekar - allt för att passa just dig. Ibland kan det kännas svårt att hitta det man söker, som tur är finns det alltid recensioner nära till hands som kan guida dig till det perfekta köpet. Här har vi samlat recensioner samt allt du behöver veta om företaget ASOS så att du kan känna dig trygg inför dina kommande köp. 

Om ASOS 
ASOS är en modebutik på nätet med ett brett sortiment av olika märken, stilar och storlekar. ASOS grundades i London år 2000 och har sedan dess expanderat enormt och företaget fraktar idag till 196 länder. Idag erbjuds över 850 klädmärken på hemsidan, bland annat ASOS egna märke. 

Företaget arbetar utifrån ett klimat- och samhällsperspektiv och har strikta riktlinjer när det kommer till inköp av produkter samt hur de hanteras. ASOS har även tagit fram en etisk branschstrategi för att säkerställa att alla företagets leverantörer uppnår goda arbetsförhållanden för sina arbetare samt att deras rättigheter tillgodoses.  Utöver detta har de också ett pågående partnerskap med organisationen GLAAD som haft en positiv påverkan inom HBTQ-rörelsen. 

Tjänster och produkter som erbjuds av ASOS
ASOS strävar efter ett inkluderande sortiment. Företaget säljer varumärken i över 30 storlekar med ett fast pris oavsett storlek. Det finns mode för både män och kvinnor men de erbjuder även en könsneutral kollektion samt en variation av olika stilar. Några av kategorierna som finns är ASOS petite, ASOS tall och ASOS curve. 

ASOS marketplace skapades år 2010 och är en separat hemsida där ASOS valt att samarbeta med mindre företag för att kunna erbjuda unika plagg i både vintage och nyproducerat format. Idag är det möjligt att handla från över 800 olika varumärken från länder över hela världen. 

"Style match" är en app som ASOS utvecklat för att göra det enklare för sina kunder att hitta plaggen de söker. Appen använder sig av bildsökteknik som gör det möjligt för kunden att scanna kläder från verkliga livet för att sedan hitta liknande plagg på ASOS hemsida. "Style match" är tillgänglig för både iOS och Android. 

Rabattkoder finns ofta tillgängliga på hemsidan och företaget erbjuder en studentrabatt på 10 % som finns att använda året om. ASOS gör det möjligt att välja bland flera olika betalningsmetoder och de har en returneringspolicy som gäller 28 dagar efter leverans. Företaget erbjuder ävenfria returer samt flera olika leveransmetoder. Det finns också möjlighet att köpa tjänsten "Premier leverans" som ger obegränsad leverans i ett helt år. 

Skulle du behöva hjälp från ASOS kundtjänst så finns de tillgängliga dygnet runt på flera olika plattformar och på 11 olika språk. 

Åsikter eller eventuella klagomål 
Har du handlat från ASOS tidigare? Vi vill veta allt! Lämna gärna en recension hos ReviewsBird och berätta om dina upplevelser. Vad har fungerat bra? Vad kan företaget förbättra i framtiden? Har du några tips du vill dela med dig av? Ditt omdöme gör det lättare för företaget att utvecklas och de underlättar även för framtida kunder.