Gents Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Gents

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Elsie Jacobson
Jag hade nyligen en fantastisk kundupplevelse på Gents. De är verkligen experter inom manlig livsstil och har det största sortimentet när det kommer till rakning, skägg och hudvård. Jag var imponer...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk shoppingupplevelse hos Gents

  Jag hade nyligen en fantastisk kundupplevelse på Gents. De är verkligen experter inom manlig livsstil och har det största sortimentet när det kommer till rakning, skägg och hudvård. Jag var imponerad av deras kunskap inom nischparfymer, och jag blev glatt överraskad över hur snabbt min beställning levererades. Kvaliteten på produkterna var enastående, vilket gjorde att mitt köp kändes värt varenda krona. Personalen jag pratade med var mycket hjälpsamma och gav mig tips som uppenbarligen kom från erfarenhet. Överlag skulle jag säga att min upplevelse hos Gents var otroligt positiv. Om du söker efter högkvalitativa produkter för din manliga livsstil eller om du vill lära dig mer om grooming i allmänhet kan du lugnt lita på teamet bakom Gents!


Andra personer tittade också på