sledstore Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

sledstore

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dakota Batz
Jag har nyligen gjort en beställning på sledstore.se och jag måste säga att min upplevelse var riktigt positiv. Deras sortiment av reservdelar, kläder och skydd för snöskotrar är verkligen imponera...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En oväntad positiv överraskning - Min erfarenhet med SledStore.ses shoppingupplevelse

  Jag har nyligen gjort en beställning på sledstore.se och jag måste säga att min upplevelse var riktigt positiv. Deras sortiment av reservdelar, kläder och skydd för snöskotrar är verkligen imponerande. Jag hittade lätt vad jag letade efter tack vare deras användarvänliga sökfunktion. När det gällde själva beställningsprocessen så gick allt smidigt och utan problem. Leveransen kom också tidigare än väntat vilket är alltid trevligt. Men det som imponerade mig mest var deras kundservice, de svarade fort på mina frågor och hjälpte mig med alla eventuella problem eller funderingar som jag hade. Slutsatsvis rekommenderar jag starkt Sledstore till alla ägare av snöskotrar därute som vill ha högkvalitativa reservdelar eller utrustning till sina skotrar.


Andra personer tittade också på