MyBlend

Alla recensioner

MyBlend

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Bradtke
Jag har precis köpt MyBlend 3 och jag är verkligen nöjd med min upplevelse. Att kunna laga en hälsosam smoothie varje morgon utan att behöva oroa sig för sladdar eller trassliga kablar har verklige...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt trådlös mixer - MyBlend 3

  Jag har precis köpt MyBlend 3 och jag är verkligen nöjd med min upplevelse. Att kunna laga en hälsosam smoothie varje morgon utan att behöva oroa sig för sladdar eller trassliga kablar har verkligen förbättrat min morgonrutin. MyBlend 3 mixer har definitivt kraft nog att mixa frysta frukter och även is. Mixern är lättanvänd, perfekt storlek och rengöring är enkelt och snabbt. Med en enda laddning kan jag göra flera blandningar vilket gör det idealisk för helgen när man vill bjuda över vänner på brunch. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera MyBlend 3 till någon som söker efter en högkvalitativ, trådlös mixer med utmärkt prestanda. Jag har inte haft några problem än så länge och ser fram emot att använda den här produkten i många år framöver!


Andra personer tittade också på