Grandado

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 10

Total

10
100% skulle handla här igen

Grandado

Där ute finns det alla typer av nätbutiker. Det finns företag som är helt säkra på sin sak och säljer endast produkter inom en viss kategori eller för en viss målgrupp, men det finns även företag där ute som strävar efter att ha ett så brett sortiment som möjligt. Grandado säljer allting mellan tvättkorgar till barnkläder, läs mer om dem nedan.

Om Grandado

Grandado är ett företag som kommer från Kina, men enligt dem själva driver de en verksamhet som skiljer sig från andra kinesiska företag. Förutom att de alltid försöker ha ett brett sortiment som kan inkludera så många kunder som möjligt, strävar de efter att alltid hålla sina kunder så nöjda som möjligt. De gör detta genom att till exempel ha flera samarbetspartners, som till exempel en engelsk samarbetspartner som har hand om kundtjänsten. De som jobbar på företaget har flera års erfarenhet inom branschen och de vet alltid vad deras kunder är ute efter.

Här på ReviewsBird kommer du gratis kunna läsa recensioner om företaget, men glöm inte att du även kan läsa recensioner och omdömen om en drös andra nätbutiker.

Det som Grandado erbjuder

Grandado har ett sortiment som idag består av mer än fem miljoner produkter. För att kunderna enklare ska kunna hitta vad de är ute efter de använda sig av två metoder på hemsidan. Antingen går det att kolla igenom alla kategorier som Grandado redan skapat, eller genom att i sökrutan söka exakt det man är ute efter. En beställning kan göras som hos vilken nätbutik som helst. Bara att lägga till valfria produkter från sortimentet och sedan genomföra beställningen genom att betala direkt via banken, med kort eller med Apple Pay. De allra flesta leveranserna kommer att ske från Kina, detta innebär att om en kund som befinner sig i Sverige gör en beställning kan leveranstiderna vara längre än man tänkt sig. Kunderna blir erbjuda gratis frakt, som dock kan ta upp till 30 dagar, men även en expressmetod som kostar 1,99 euro. Om en beställning understiger 150 euro, ska kunden inte behöva betala några tullavgifter eller dylikt.

Omdömen och erfarenhet av Grandado

För att ställa en fråga, göra en retur eller lämna in en reklamation ska kundtjänsten först kontaktas, detta kan göras via chatt eller genom att fylla i ett kontaktformulär. Företaget försöker alltid svara på alla inkomna frågor så snabbt som möjligt.

Har du shoppat från det breda sortiment som Grandado har? Om du har gjort det, är du isåfall nöjd? Tycker du att leveransen tog länge? Hur var kvaliteten och kommer du att handla hos dem igen? Att skriva recensioner då man har erfarenheter är väldigt viktigt eftersom det kan hjälpa hur många som helst där ute. Givetvis är det helt gratis att dela med sig via oss så det är bara att låta tangenterna ryka.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Alla recensioner ( 0 )

Inga recensioner än

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!