Geekbuying Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Geekbuying

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Aliyah Gislason
Jag har nyligen köpt flera produkter från Geekbuying och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras tjänst. Deras webbplats hade ett brett utbud av elektroniska prylar som e-cyklar, dammsu...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Geekbuying: Enkel Online Shopping Erbjuda Smart Och Bekvämt Liv (Apologies if there are any errors)

  Jag har nyligen köpt flera produkter från Geekbuying och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras tjänst. Deras webbplats hade ett brett utbud av elektroniska prylar som e-cyklar, dammsugare, tv-boxar med mera. Det var enkelt att navigera runt på webbplatsen och hitta det jag letade efter. Beställningsprocessen var smidig och leveransen anlände i tid. Produkterna som jag beställde levde upp till mina förväntningar och fungerar perfekt än så länge. Priserna var också konkurrenskraftiga jämfört med andra online-återförsäljare. Kundtjänsten hos Geekbuying är också fantastisk! Svarade snabbt på min frågor via chat-fönsteret när jag behövde hjälp. Sammanfattningsvis kan jag rekommendera Geekbuying om du söker hög kvalitet inom teknikprodukter till överkomliga priser accompagnied with en utmärkt kundupplevelse . Jag kommer definitivt att handla där igen i framtiden!


Andra personer tittade också på