Motoin Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Motoin

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Schaefer
Jag har precis handlat från Motoin onlinebutik och jag är otroligt kära i mina köp. Jag köpte både en motorcykelhjälm och kläder, och kunden support var fantastisk! De hjälpte mig att välja rätt st...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk upplevelse vid Moton

  Jag har precis handlat från Motoin onlinebutik och jag är otroligt kära i mina köp. Jag köpte både en motorcykelhjälm och kläder, och kunden support var fantastisk! De hjälpte mig att välja rätt storlek för min hjälm så den passade perfekt. Dessutom lovade de att skicka det så snart som möjligt. Kvaliteten på produkterna är också enastående - alla våra produkter har testats för EC-normer vilket gör mig mycket lugnare när jag rider min cykel. Det finns ett brett sortiment av tillbehör från namnmärkena också! Allt tillsammans gjorde motoin till en fantastisk upplevelse för mig som nybörjare motorcyklist - bra utbud, högsta kvalitet, expert-support, allt med upp till hälften av priset på andra återförsäljare online.


Andra personer tittade också på