Noella Fashion Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Noella Fashion

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dolly Emmerich
Jag har precis köpt några kläder och accessoarer från Noella Fashion och jag kan inte vara nöjdare med min upplevelse! Deras urval av modekläder för kvinnor är stort, vilket gjorde att jag hittade ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Kvinno Kläder Och Tillbehör För En Trendig Stil

  Jag har precis köpt några kläder och accessoarer från Noella Fashion och jag kan inte vara nöjdare med min upplevelse! Deras urval av modekläder för kvinnor är stort, vilket gjorde att jag hittade en hel del plagg som passar mina smakpreferenser. Jag uppskattade verkligen de senaste modetrenderna, eftersom de var både trendiga och bekväma. Fri frakt över 699:- var också en riktigt bra deal! Förutom deras breda sortiment så imponerades jag också av deras snabba leveranssätt. Min beställning kom fram bara några dagar efter att jag lagt ordern vilket var helt fantastiskt. Noella Fashion är definitivt ett företag som går utöver för att göra sina kunder nöjda, och det kände jag under hela min köpupplevelse därifrån. Jag skulle starkt rekommendera det till alla som söker moderna kläder av högsta kvalitet.


Andra personer tittade också på