Space NK Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Space NK

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

O
Oberbrunner
Jag hade nyligen möjlighet att prova några av produkterna från Space NK och jag kan ärligt säga att jag är mycket imponerad. Deras sortiment av exklusiva skönhetsprodukter, inklusive makeup, hudvår...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska skönhetssortimentet med profesionell service

  Jag hade nyligen möjlighet att prova några av produkterna från Space NK och jag kan ärligt säga att jag är mycket imponerad. Deras sortiment av exklusiva skönhetsprodukter, inklusive makeup, hudvård och dofter, var fantastiskt. Det jag uppskattade mest med Space NK var deras professionella kundservice. De tog sig tid att förstå mina behov och intressen inom skönhet och guidade mig igenom deras stora utbud av produkter. Jag kände mig aldrig stressad eller pressad att köpa någonting som inte passade min hudtyp eller preferenser. Kvaliteten på produkterna hos Space NK överträffade verkligen mina förväntningar. Varje produkt var noggrant utvald från de bästa märkena i branschen, såsom Charlotte Tilbury och Drunk Elephant. Och det bästa av allt - Produkterna fungerar! Mitt hår har aldrig känt sig mjukare efter användning av en sjampo från Space NKs sortiment. Sammanfattningsvis så skulle jag starkt rekommendera alla som söker lyxiga skönhetsprodukter till att besöka Space Nks hemsida idag. Deras urval är exceptionellt brett samtidigt som personalens professionella service garanterar en positiv shoppingupplevelse.


Andra personer tittade också på