Vevor Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Vevor

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

O
Odessa
Jag köpte nyligen några produkter från Vevor och min erfarenhet var överlag väldigt positiv. De erbjuder ett brett utbud av verktyg, hushållstillbehör och trädgårdsutrustning till mycket rimliga pr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv köpupplevelse hos Vevor

  Jag köpte nyligen några produkter från Vevor och min erfarenhet var överlag väldigt positiv. De erbjuder ett brett utbud av verktyg, hushållstillbehör och trädgårdsutrustning till mycket rimliga priser. Jag uppskattade verkligen den höga kvaliteten på produkterna jag köpte och de fungerar precis som beskrivet på deras webbplats. Frakttiden var också snabb vilket gjorde att jag kunde använda mina nya verktyg direkt efter leveransen. Dessutom har Vevor en bra kundtjänst som är lätt att komma i kontakt med om man har några frågor eller problem. Jag fick svar på mina frågor inom loppet av en dag och personalen var vänlig och hjälpsam. Sammanfattningsvis så rekommenderar jag starkt Vevor för alla som behöver verktyg, hushållsutrustning eller trädgårdsprodukter till ett bra pris utan att ge upp produktkvaliteten.


Andra personer tittade också på