Vevor

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 8

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

Vevor

Att ha högkvalitativa verktyg och utrustning är ytterst viktigt oavsett om man en är professionell snickare eller om man behöver greja och fixa hemma. Verktyg med mindre bra kvalitet kan ha en stor påverkan på värdet av ens arbete och kan även leda till osäkerhet när man utför sitt arbete. För att undvika dessa risker är det bäst att köpa bra produkter från certifierade ställen. Men nu behöver du inte gå in i någon butik för att hitta det du behöver utan nu räcker det bara med att ha en dator så löser du det! Det är den tjänsten som företaget Vevor vill erbjuda till sina kunder. Om du vill veta mer om Vevor kan du fortsätta läsa här på ReviewsBird.

Mer om företaget Vevor

Vevor är ett amerikanskt varumärke och e-handelsbutik som hävdar att vara en av de mest ledande bolag inom utrustnings- och verktygsindustrin. Varumärket finns till för båda hemmafixare och professionella arbetare och vill hjälpa folk att hitta högkvalitativa utrustningar som är också prisvärda. Vevor har ett globalt nätverk och försörjningskedja vilket gör att de har ett mer kostnadseffektivt arbetssätt.

Vevor har över 40 verkstäder och lagar i Kanada, USA, Storbritannien, Australien, Tyskland och flera andra länder. Företaget har över 10 miljoner kunder över hela världen och företagets slogan är ”tuffa utrustningar och verktyg, mindre betalning.”

Vad erbjuder Vevor?

Vevor erbjuder högkvalitativa verktyg och utrusningar till ett bra pris. På hemsidan kan man hitta ett stort sortiment av olika produkter som elverktyg, maskinvaror, handverktyg, utrustning för restaurang, och även kontorsmaterial bland annat. Allt är uppdelat i flera olika kategorier för att hjälpa kunden att hitta det de behöver snabbare. Det finns även en kategori för Vevors bästsäljande produkter. Alla varor som säljs via Vevors officiella hemsida kommer med en garanti på ett år (12 månader).

Vevor erbjuder flera olika betalningsmetoder till sina kunder. Man kan betala med PayPal, betalnings- eller kreditkort (Visa, Mastercard, Meastro), Klarna eller AfterPay. Efter att man lägger in sin beställning kommer leveransen att ta 2-5 dagar beroende på vilket land man bor i. Om man bor ganska nära en Vevor verkstad, kan man även få sin beställning inom 24 timmar. Leveransavgifter kan också förekomma men just hur mycket man kommer att betala beror också på var man bor. Vill man ha en närmare titt på var en beställning är, kan man logga in via hemsidan och spåra beställningen.

Om man av någon anledning vill returnera en vara har man 30 dagar på sig att skicka tillbaka vara utan kostnad. Dock, gäller det bara om varan har ett problem som gör att den inte kan användas eller om Vevor skickade fel produkt.

Tankar, åsikter eller klagomål om Vevor?

Vevor har mycket erfarenhet inom verktyg och utrustning och de gör det lättare för personer att kunna hitta och köpa de verktygen de behöver. Men hur bra är själva kvalitén på deras varor? Får man bra support och service efter att man har beställt varan? Om du har köpt hos Vevor förut vore det väldigt uppskattat om du kunde svara på dessa frågor i en recension här på ReviewsBird. Kanske har du någonting mer som du vill berätta om Vevor? Det kommer att uppskattas av flera framtida kunder!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

O
Odessa 1 år sedan
8.5
Jag köpte nyligen några produkter från Vevor och min erfarenhet var överlag väldigt positiv. De erbjuder ett brett utbud av verktyg, hushållstillbehör och trädgårdsutrustning till mycket rim...

Alla recensioner ( 1 )

Positiv köpupplevelse hos Vevor

Jag köpte nyligen några produkter från Vevor och min erfarenhet var överlag väldigt positiv. De erbjuder ett brett utbud av verktyg, hushållstillbehör och trädgårdsutrustning till mycket rimliga priser. Jag uppskattade verkligen den höga kvaliteten på produkterna jag köpte och de fungerar precis som beskrivet på deras webbplats. Frakttiden var också snabb vilket gjorde att jag kunde använda mina nya verktyg direkt efter leveransen. Dessutom har Vevor en bra kundtjänst som är lätt att komma i kontakt med om man har några frågor eller problem. Jag fick svar på mina frågor inom loppet av en dag och personalen var vänlig och hjälpsam. Sammanfattningsvis så rekommenderar jag starkt Vevor för alla som behöver verktyg, hushållsutrustning eller trädgårdsprodukter till ett bra pris utan att ge upp produktkvaliteten.

O
Odessa 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
8
Leverans
8
Total
8.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!