Bimago

Alla recensioner

Bimago

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Bimago

Med konst har man möjligheten att uttrycka både känslor och humör, inte bara då man skapar konsten men även då när man köper någon annans konststycke för att hänga upp hemma. Om du känner att väggarna i ditt hem är lite tommare än vad du hade önskat har du chansen att kolla in nätbutiken Bimago, eftersom de är verksamma genom att sälja konst online. 

Konst kan vara dyrt, om man ska köpa något dyrt vill man väl öka sina chansen att bli så nöjd som möjligt? Du kan öka dina chanser att bli nöjd genom att här på ReviewsBird läsa recensioner innan du gör inköp. 

Mer information om Bimago
Hela företagets historia sträcker sig tillbaka till år 2004 då det hela skapades i en lägenhet som då tillhörde grundarens mormor. Det hela började med att tre stycken ungdomar hade som dröm att försköna världen och började helt enkelt att skapa konst. När tiden gick fick de in mera beställningar vilket ledde till att konstnärerna var tvungna att stanna uppe på natten och måla så att tavlorna skulle bli färdiga i tid. Redan från början var målet att bli internationella vilket de är idag och ganska snabbt inpå starten började de sälja tavlor till familjer i Tyskland. Idag finns verksamheten Bimago i 15 länder samt att deras dekorationer har skickats till 50 länder runt om i världen. På Bimago arbetar det idag 336 personer och de har lyckats skapa över 30 000 unika motiv. Bimago har en kundtjänsten som pratar nio språk så om du känner att du vill ha hjälp på traven finns hjälpen att få. 

Bimago är aktiva på sociala medier och det går att följa dem där för att få både inspiration och även tips på hur man kan få in deras produkter i det egna hemmet. 

Det som Bimago erbjuder sina kunder
Hos Bimago är det möjligt att välja mellan tre olika saker, antingen handmålade tavlor, canvastavlor eller Premium Print vilket är en teknik som skapats skild för Bimago. Om du letar efter en annan teknik eller andra storlekar som erbjuds är det alltid möjligt att vara i kontakt med företaget så att du ska då exakt det du är ute efter. Om du väljer att göra en så pass stor beställning att den överstiger 890 kr bjuder Bimago på frakten. Leveranstiden är något som varierar men så fort Bimago får in en beställning börjar de att behandla den, men du kan räkna med en leveranstid på upp till fem arbetsdagar inom Sverige. 

Åsikter och tankar om Bimago
Har du fyllt ditt hem med vackra tavlor från Bimago? Om ja, kan inte du då vara så snäll och lämna en recension här inne på våran sajt. Är konsten värt sitt pris eller inte? Fick du vad du hade förväntat dig och rekommenderar du andra att handla där eller inte? Svara på dessa frågor eller skriv en fritt formulerad recension, du väljer själv.