parfumdreams Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

parfumdreams

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Spencer
Jag har precis haft en fantastisk upplevelse på parfumdreams! Deras onlinebutik erbjuder ett stort sortiment av skönhetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Jag blev imponerad av deras snabba ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv köpupplevelse hos Parfumdreams

  Jag har precis haft en fantastisk upplevelse på parfumdreams! Deras onlinebutik erbjuder ett stort sortiment av skönhetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Jag blev imponerad av deras snabba och smidiga leverans, samt den fria frakten som gäller för ordrar över 399 kr. Det var så enkelt att navigera mig runt på hemsidan och jag fann det jag letade efter inom några klick. Sortimentet är mycket välfyllt med både kända varumärken och mindre mer exklusiva produkter. Mitt köp gick snabbt genom och betalningen skedde utan problem. För min beställning valde jag en ny doft samt diverse hud-och hårvårdsprodukter. Allting kom välpackat och i perfekt skick. Generellt sett kan jag verkligen rekommendera parfumdreams till alla som söker högkvalitativa produkter till rimligt pris. Dessutom får man då också förtjänsten att beställna från bekvämligheten hemma vilket blir alltid mer bekvämt när man ändå inte kan gå ut just nu.


Andra personer tittade också på