Diamond Smile Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Diamond Smile

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

V
Vena Hoeger
Diamond Smile har gett mig en fantastisk upplevelse av hemblekning. Produkten är så lätt att använda och resultatet är häpnadsväckande. Jag var lite tveksam när jag först hörde om Diamond Smile's ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk erfarenhet med Diamond Smile

  Diamond Smile har gett mig en fantastisk upplevelse av hemblekning. Produkten är så lätt att använda och resultatet är häpnadsväckande. Jag var lite tveksam när jag först hörde om Diamond Smile's produkt, men efter att ha använt deras tandblekningskit kan jag säga att det fungerar verkligen. Det tog bara 10 minuter innan mina tänder blev vitare! Dessutom var processen smidig och bekväm. Det bästa med Diamond Smile's produkter är dock att de rekommenderas av tandläkare och godkända i Sverige, så man kan lita på deras kvalitet och effektivitet till 100%. Jag skulle definitivt rekommendera Diamond Smile till alla som vill bleka sina tänder på ett säkert sätt utan att behöva besöka en tandläkare. Du kommer inte bli besviken!


Andra personer tittade också på