Sephora

Alla recensioner

Sephora

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Ginos
Ginos

Butiker som säljer smink- och skönhetsprodukter finns det många av där ute, så hur ska man egentligen ta sig till vä...

Logo Cocopanda
Cocopanda

Cocopanda.se är en av de största online skönhetsbutikerna i Sverige. Cocopanda säljer smink, hudvård, hårv&ari...

Logo Hudoteket
Hudoteket

Vi har alla varit med om en dålig upplevelse när vi shoppat. Det kan vara en dålig produkt, ett otrevligt bemötande fr&a...

Sephora

Har du någonsin köpt en produkt som du varit missnöjd med? Eller har du behövt hjälp av ett företags kundstjänst men blivit illa bemött? Allt det går att undvika genom att läsa recensioner om företaget innan ditt köp. Här nedan har vi samlat all information du behöver om företaget Sephora så att du kan känna dig trygg när du shoppar! 

Om Sephora
Sephora är ett franskt företag som säljer skönhetsprodukter. Företaget grundades i Paris år 1969 och sedan 1997 har det varit en del av LVHM. År 1999 lanserades hemsidan och Sephora blev då tillgängligt för resten av världen. Idag är Sephora det ledande företaget inom e-handel av kosmetika i USA. Med sina över 600 butiker i bara Europa fortsätter företaget att utvidga sig över världen.  

Sephora arbetar aktivt med att inkludering och mångfald. År 2020 blev företaget den första stora detaljhandelföretaget att medverka i "15 Percent Pledge" vilket innebär att 15 % av deras sortiment består av svartägda företag.

Tjänster och produkter som erbjuds av Sephora
Företagets sortiment består av över 300 olika varumärken och ett av dem är även deras egna märke Sephora Collection. Sephora har också ett utbud av bad-, hudvård- och sminkprodukter och grundarna försäkrar sina kunder om att produkterna är tillverkade av högsta kvalité.

Sephora tillåter både kortbetalning och faktura via Klarna. Frakten kostar 39 kronor när man bokar leverans visa Bring och vid köp över 550 kronor är frakten utan kostnad. Sephora har en ångerrätt som gäller inom 30 dagar från att varan levererats till dig. Om du behöver kontakta företaget kan du göra det via mejl eller telefon. Kundtjänsten är tillgänglig alla vardagar med varierande öppettider som går att se på hemsidan. 

Med Sephoras egna app får du tillgång till alla produkter inklusive exklusiva märken. Du kan också bli medlem i Sephoras medlemsklubb där du kan samla poäng när du handlar och få tillgång till medlemsfördelar och erbjudanden året runt. 

I butik kan kunder även få tillgång till ett flertal tjänster, bland annat sminklektioner och gratis rådgivning av experter. Det går även att boka tid för konsultation och kortare skönhetsbehandlingar.

Vill du bjuda en vän eller familjemedlem på alla dessa tjänster kan du köpa ett digitalt presentkort. Du kan själv välja önskad design men även välja om presentkortet ska vara i text eller videoformat. Presentkortet är giltigt i 1 år från och med inköpsdatumet och kan användas i både Sephoras butiker i Sverige eller på deras hemsida. 

Åsikter eller klagomål 
Vi vill höra dina upplevelser av Sephora. Har du handlat där? Vad var bra respektive dåligt? Kanske har du en produkt du vill tipsa andra om? Genom att du lämnar en recension kan du underlätta för framtida kunder när dem gör sina köp. Du ger även företaget den feedback de behöver för att kunna utveckla företaget och förbättra det. Det kan vara svårt att handla på internet men som tur är finns ReviewsBird nära till hands med recensioner som guidar dig till rätt beslut. Dina åsikter är viktiga, lämna en recension hos oss!