Klingel

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Klingel

Klingel, ett företag som säljer modeprodukter, smycken och inredningsprodukter. Är deras produkter verkligen värt sitt pris och varför ska man handla hos dem? För att kunna öka dina chanser att bli nöjd med dina inköp lönar det sig alltid att börja med att läsa recensioner. Passligt nog kan recensioner läsas här inne på ReviewsBird och nu ska vi ta en närmare titt på företaget Klingel.

Om Klingel

Sedan år 2003 har Klingen varit verksamma på den svenska marknaden. Företagets moderbolag grundades redan år 1920 och kommer ursprungligen från Tyskland. De har ett brett sortiment som består av flera olika produktkategorier men de har valt att främst specialisera sig på mode som framhäver den naturliga kroppen. Det som alla har insett är att kroppen förändras för varje år som går, och Klingel vill finnas där för sina kunder och erbjuda produkter vid varje skede. De har tagit in en hel del specialstorlekar som till exempel speciella modeller på byxor. Klingel är en nätbutik som är certifierad trygg e-handel så att du som kund kan känna sig så trygg som möjligt då du gör dina inköp hos dem. Utöver en nätbutik fylld med produkter erbjuder de även en Klingel-katalog som kan man prenumerera på för att se deras produkter.

Vad erbjuder Klingel?

För att lägga en beställning kan man antingen göra det direkt via hemsidan som vanligt, men det går även att antingen göra det på telefon eller via e-post. För att kunna göra en beställning måste man spendera åtminstone 500 kronor efter avdrag. När en beställning lagts får kunden en automatisk bekräftelse till e-post. Kunderna kan räkna med en leveranstid på 5–7 arbetsdagar, men det kan förlängas om det beställs under en högsäsong. Vid beställning finns det flera olika betalningsmöjligheter att välja mellan som till exempel PayPal eller direkt med kort. Om man får hem en produkt som inte passar har man rätten att göra en retur inom 14 dagar från och med att man mottagit produkten om man dock ska returnera badkläder får plomberingen inte vara bruten.

Inne på hemsidan finns mer information om hur en retur ska göras men även hur man ska göra om man känner för att lämna in en reklamation. En reklamation ska i sin tur göras om man får hem produkter som är söndriga och för att lämna tillbaka en produkt ska man vara i kontakt med kundtjänsten hos Klingel. Kundtjänsten kan nås antingen på e-post eller på telefon, och de strävar alltid efter att svara så snabbt som möjligt på alla inkomna frågor.

Åsikter eller eventuella klagomål om Klingel?

Har du varit en av de många kunderna som beställt hos Klingel? Om du är det, kan du isåfall berätta dina åsikter om dem i en recension här inne på ReviewsBird? Skriv en fritt formulerad recension där du med några meningar berättar vad du tycker om deras leveranstider, kvaliteten på produkterna och om de faktiskt erbjuder speciella storlekar.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

J
Joshuah 2 år sedan
9
Jag nyligen köpt ett antal kläder från Klingel och jag måste säga att jag är imponerad av deras utbud. De har verkligen allt du behöver när det kommer till kläder, särskilt om du letar efter...

Alla recensioner ( 1 )

Klä dig i stil med Klingels breda sortiment

Jag nyligen köpt ett antal kläder från Klingel och jag måste säga att jag är imponerad av deras utbud. De har verkligen allt du behöver när det kommer till kläder, särskilt om du letar efter större storlekar. Jag kunde hitta en outfit för alla tillfällen på deras webbsida, från mer formella fester till vardagsklädsel. En annan sak som jag uppskattade var hur lätt det var att navigera runt på sidan och söka efter specifika produkter. Det fanns också detaljerade beskrivningar och bilder av varje produkt så att man visste precis vad man skulle få. När paketen väl kom fram levererades de snabbt och smidigt, vilket gjorde shoppingupplevelsen ännu bättre! Sammanfattningsvis tycker jag att Klingel verkligen förtjänar ett erkännande för den höga kvaliteten på sina produkter samt sin användarvänliga webbplats!

J
Joshuah 2 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
10
Leverans
10
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!