Klingel Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Klingel

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Joshuah
Jag nyligen köpt ett antal kläder från Klingel och jag måste säga att jag är imponerad av deras utbud. De har verkligen allt du behöver när det kommer till kläder, särskilt om du letar efter större...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Klä dig i stil med Klingels breda sortiment

  Jag nyligen köpt ett antal kläder från Klingel och jag måste säga att jag är imponerad av deras utbud. De har verkligen allt du behöver när det kommer till kläder, särskilt om du letar efter större storlekar. Jag kunde hitta en outfit för alla tillfällen på deras webbsida, från mer formella fester till vardagsklädsel. En annan sak som jag uppskattade var hur lätt det var att navigera runt på sidan och söka efter specifika produkter. Det fanns också detaljerade beskrivningar och bilder av varje produkt så att man visste precis vad man skulle få. När paketen väl kom fram levererades de snabbt och smidigt, vilket gjorde shoppingupplevelsen ännu bättre! Sammanfattningsvis tycker jag att Klingel verkligen förtjänar ett erkännande för den höga kvaliteten på sina produkter samt sin användarvänliga webbplats!


Andra personer tittade också på