Buildor

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 6

Total

8
100.0% skulle handla här igen

Buildor

Vill du renovera om i ditt badrum? Kanske byta kakel i köket eller varför inte skapa den där fina trädgården som du alltid drömt om? Om du sitter och funderar på dessa planer men inte riktigt vet vart du ska vända dig när det kommer till prylar och material borde du kolla in nätbutiken Buildor. De har ett brett sortiment beståendes av byggvaror till attraktiva priser.

Här på ReviewsBird kan du bland annat läsa erfarenheter om Buildor, men glöm inte att vi även samlat recensioner om en massa olika nätbutiker som finns där ute.

Mer info om Buildor

Buildor är en bygghandel online som säljer både byggvaror och byggmaterial tryggt och bekvämt. De har redan figurerat på marknaden i flera års tid vilket betyder att de som arbetar på företaget har erfarenhet både inom branschen men även inom kundbetjäning och andra administrativa uppgifter. I Solna ligger huvudkontoret men de levererar sina produkter till kunder runt om i hela Sverige. Buildor har försökt sedan starten att alltid tänka på sina priser så mycket det bara går och de har tänkt så pass mycket på priserna att de erbjuder sina kunder prisgaranti. Detta innebär att om du som kund hittar exakt samma produkt bara billigare i någon annan butik, då kommer Buildor att betala mellanskillnaden åt dig. Buildor har ett sortiment som idag består av produkter från mer än 300 olika varumärken samt allt som allt mer än 60 000 produkter att välja mellan.

Produkter och tjänster som Buildor erbjuder

Badrum, dörrar och fönster, el och belysning är bara några exempel på alla de olika kategorierna som finns att välja mellan inne på sajten. Kanske du redan har klart för dig vad du är ute efter? Då behöver du inte kolla igenom alla kategorier utan du kan smidigt använda dig av sökfunktionen för att hitta den produkten. Låt oss säga att du hittar vad du är ute efter, då kan du genomföra köpet genom att givetvis fylla i adressen som du bor på, men du har även ett flertal olika betalningsmetoder att välja mellan så att du ska känna dig så säker som möjligt. Fraktkostnaden är något som varierar beroende på vad du väljer att köpa, men trots det kommer du tydligt att kunna sen den slutgiltiga summan innan du genomför beställningen. Efter att du fått hem din beställning har du ännu möjligheten att ångra ditt köp förutsatt att du berättar det för företaget inom 14 dagar. Du kan göra en retur eller ställa en valfri fråga till dem genom att antingen kontakta dem på telefon eller på e-post.

Klagomål och recensioner om Buildor

Ibland blir man nöjd och ibland blir man inte det, om du har någon som helst typ av erfarenhet av Buildor skulle det vara tacksamt om du delade med dig av dom tankarna genom att skriva en recension som du lämnar här inne hos oss. Recensioner kommer att vara bra för Buildor i sig, men även för en massa andra människor som kanske känner sig vilsna.

Information

Smidesvägen 10
171 41 Solna
Smidesvägen 10
USA
kundtjanst@buildor.se
0868439090

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

D
Dr. May Satterfield 2 år sedan
8
Jag köpte diverse byggmaterial från Buildor.se och jag är väldigt nöjd med mina inköp. Jag uppskattade verkligen det stora sortimentet av produkter som de hade tillgängliga online, vilket gj...

Alla recensioner ( 1 )

Byggvaruhusets sortiment, effektiva leveranservice samt prisgaranti skapade en oproblematiserad inköpsupplevelse | En underbar shoppingupplevelse hos Buildor.se |

Jag köpte diverse byggmaterial från Buildor.se och jag är väldigt nöjd med mina inköp. Jag uppskattade verkligen det stora sortimentet av produkter som de hade tillgängliga online, vilket gjorde att jag kunde hitta precis vad jag behövde för mitt projekt utan problem. Leveransen var också snabb och effektiv, så jag fick alla mina varor levererade inom några få dagar efter att ha beställt dem. Det bästa med Buildor.se var dock deras prisgaranti - det gav mig en extra trygghet i mina val av produkter då jag vet att om ett annat företag erbjuder samma produkt billigare, matchar Buildor detta priset och ger mig rabatt på mitt köp. Detta visar på deras engagemang för sina kunder och sin strävan efter överlägsen service. Totalt sett är min erfarenhet av Buildor.se mycket positiv och jag skulle definitivt rekommendera detta företag till alla som söker högkvalitativa byggvaror online tillsammans med utmärkt service.

D
Dr. May Satterfield 2 år sedan
8
Beställning
10
Kundservice
8
Pris
6
Leverans
8
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!