Buildor Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Buildor

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. May Satterfield
Jag köpte diverse byggmaterial från Buildor.se och jag är väldigt nöjd med mina inköp. Jag uppskattade verkligen det stora sortimentet av produkter som de hade tillgängliga online, vilket gjorde at...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Byggvaruhusets sortiment, effektiva leveranservice samt prisgaranti skapade en oproblematiserad inköpsupplevelse | En underbar shoppingupplevelse hos Buildor.se |

  Jag köpte diverse byggmaterial från Buildor.se och jag är väldigt nöjd med mina inköp. Jag uppskattade verkligen det stora sortimentet av produkter som de hade tillgängliga online, vilket gjorde att jag kunde hitta precis vad jag behövde för mitt projekt utan problem. Leveransen var också snabb och effektiv, så jag fick alla mina varor levererade inom några få dagar efter att ha beställt dem. Det bästa med Buildor.se var dock deras prisgaranti - det gav mig en extra trygghet i mina val av produkter då jag vet att om ett annat företag erbjuder samma produkt billigare, matchar Buildor detta priset och ger mig rabatt på mitt köp. Detta visar på deras engagemang för sina kunder och sin strävan efter överlägsen service. Totalt sett är min erfarenhet av Buildor.se mycket positiv och jag skulle definitivt rekommendera detta företag till alla som söker högkvalitativa byggvaror online tillsammans med utmärkt service.


Andra personer tittade också på