Maxgaming Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Maxgaming

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rita Hartmann
Jag nyligen köpt från Maxgaming och jag är mycket imponerad. Deras utbud av produkter var fantastiskt, och jag kunde hitta allt jag behövde för min dator- och spelupplevelse. Från start till slut v...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  MaxGaming.se: Snabb leverans & högsta kvalité

  Jag nyligen köpt från Maxgaming och jag är mycket imponerad. Deras utbud av produkter var fantastiskt, och jag kunde hitta allt jag behövde för min dator- och spelupplevelse. Från start till slut var deras leveranstid underbar - faktiskt snabbare än vad jag förväntade mig! Dessutom fick jag en 60 dagars öppet köp vilket gjorde det möjligt för mig att ändra mitt sinne ifall något skulle gå fel. En sak som verkligen stod ut för mig var den höga kvaliteten på de gamingprodukterna som ersätter billig kulörta trashprylar Allting är noga utvalt vilket märks direkt när man får ta i sina produkter. Totalt sett fanns ingenting att klaga på angående min upplevelse hos MaxGaming.se . De har blivit min nya favoritbutik när det kommer till gamingrelaterade inköp. Jag rekommenderar starkt dem till alla gamern därute!


Andra personer tittade också på