Rapunzel of Sweden Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Rapunzel of Sweden

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Coralie Bins
Jag har nyligen köpt hårförlängningar från Rapunzel of Sweden och är väldigt nöjd med mitt köp. Jag valde att beställa online, då jag inte hade möjlighet att besöka en fysisk butik. Webbplatsen va...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk upplevelse hos Rapunzel of Sweden

  Jag har nyligen köpt hårförlängningar från Rapunzel of Sweden och är väldigt nöjd med mitt köp. Jag valde att beställa online, då jag inte hade möjlighet att besöka en fysisk butik. Webbplatsen var lätt att använda och jag hittade mycket information om produkterna som hjälpte mig att välja rätt produkt för mina behov. Det fanns också ett stort utbud av högkvalitativa produkter tillgängliga på webbplatsen. Leveransen var snabb och förlängningarna kom i gott skick. Kvaliteten på håret kändes äkta och det matchade min naturliga hårfärg perfekt. Totalt sett hade jag en positiv upplevelse med Rapunzel of Sweden och skulle definitivt rekommendera deras tjänster till andra som letar efter högkvalitativa hårförlängningar.


Andra personer tittade också på