Rapunzel of Sweden

Alla recensioner

Rapunzel of Sweden

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Rapunzel of Sweden

Att använda löshår, vissa lever för att göra med medans andra aldrig provat. Att ha tunt och livlöst hår är rätt vanligt och vill man bli av med det kan man sätta i några slingor löshår, antingen hemma själv eller på salong. Ska man köpa löshår är det viktigt att det ser äkta ur, Rapunzel of Sweden erbjuder bland annat peruker och löshår gjort av äkta människohår. Innan du beställer hem ditt löshår kan du läsa recensioner här på ReviewsBird, om fler nätbutiker än Rapunzel of Sweden. 

Mer info om Rapunzel of Sweden
Hela företagets historia och idé började egentligen under 1992, då en kvinna vid namnet Ida Backlund hade klippt till sig en ny frisyr och insåg att det inte längre gick att ångra sig. Under årens gång växte Idas hår ut igen men det blev aldrig så långt och fylligt som hon egentligen hade önskat. Femton år senare vilket tar oss till 2007 gick drömmarna i uppfyllelse för Ida eftersom hon då hittade en investerare som trodde på henne och idéen om löshår, vilket idag är känd som Rapunzel of Sweden. Sedan starten har målet för Ida och Rapunzel of Sweden varit att erbjuda kunderna både produkter och service av bästa möjliga kvalitet samt att verkligen berätta för kunderna hela produktionskedjan, vilket leder till trygghet. Idag är företaget en global aktör men kunder runt om i hela världen och deras produkter användes både av privatpersoner samt att de har prisats av kändisstylister runt om i Hollywood. 

Produkter och tjänster  hos Rapunzel of Sweden erbjuder
Förutom att det går att köpa både äkta och syntetiskt löshår och peruker säljer även Rapunzel of Sweden produkter för hårvård och styling samt tillbehör. Efter att du hittat det löshår du vill beställa, fyllt i information om leversen och även betalat kan du räkan med en leveranstid på upp till tre arbetsdagar. Om du väljer att handla för 1 000 kr eller mer läggs det inte till några extra avgifter, annars adderas en summa på 50 kr för frakten. Om det skulle vara extra brått har du även möjlighet att betala extra för expressleverans. Rapunzel of Sweden vill att alla kunder ska känna sig både trygga och nöjda och därför erbjuder de 30 dagars öppet köp. Det går alltså för en summa på 50 kr att göra en retur och få pengarna för köpet tillbaka, förutsatt att produkten är oanvänd. Om det finns frågor eller funderingar har företaget en kundtjänst som är kontaktbar via e-post eller på telefon. 

Åsikter och tankar om Rapunzel of Sweden
Om du är en person som har erfarenhet av produkterna som företaget säljer ska du inte tveka med att lämna en recension här inne hos oss. Du kan berätta om produkterna är värda sitt pris, om du kommer att handla hos dem igen och varför/varför inte man ska handla hos dem. Din recension kommer att vara till stor hjälp.