konstlagret Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

konstlagret

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dickens
Jag har nyligen köpt några tavlor från Konstlagret och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Först av allt, hemsidan var väldigt användarvänlig och det var enkelt att navigera s...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt urval av konstverk till rimliga priser

  Jag har nyligen köpt några tavlor från Konstlagret och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Först av allt, hemsidan var väldigt användarvänlig och det var enkelt att navigera sig igenom olika kategorier för att hitta den perfekta tavlan för mitt hem. Det som verkligen stack ut för mig var kvaliteten på canvastavlan jag beställde. Färgerna var vibranta och klara, precis som de såg ut på bilden online. Dessutom hade ramen en stadig konstruktion vilket gjorde det enkelt för mig att hänga upp den. Jag blev också glatt överraskad av hur snabbt min beställning levererades till mig. Det tog bara ett par dagar innan tavlan kom fram i perfekt skick. Slutligen, priset på produkterna hos Konstlagret är rimligt jämfört med andra butiker där ute. Jag skulle definitivt rekommendera denna webbshop till någon som söker efter högkvalitativa tavlor till ett överkomligt pris.


Andra personer tittade också på