Konstlagret

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 10

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

Konstlagret

"Konstlagret" - En Riklig Samling av Konstverk av Hög Kvalitet

Hos "Konstlagret" finner man en imponerande samling av tavlor och konstverk av hög kvalitet. Deras utbud omfattar allt från abstrakt konst till figurativ konst, med tavlor målade i olika tekniker såsom akryl- och oljemålning. Med sitt fokus på att erbjuda enkel och trygg handel på nätet, kombinerat med snabb leverans och tillgängliga priser, är "Konstlagret" en idealisk plats att köpa konst till sina väggar.

Enligt företaget är deras tavlor handmålade av duktiga konstnärer, vilket ger en unik och personlig touch till varje konstverk. Det är tydligt att "Konstlagret" strävar efter att tillgodose kundernas behov genom att erbjuda ett brett utbud av olika stilar och motiv. Det är också värt att nämna att deras trygga och enkla betalningsalternativ, som Klarna, Swish eller kort, gör det lätt för kunderna att genomföra sina köp.

Som en kund skall du också vara trygg i vetskapen om att "Konstlagret" erbjuder 14 dagars ångerrätt på alla tavlor i lager och en förmånlig fraktavgift på endast 49 kr per beställning, oavsett antal tavlor som köps.

Enligt kundernas recensioner på "Konstlagrets" hemsida, verkar kunderna vara mycket nöjda med både kvaliteten på konstverken och företagets pålitliga leverans. Enligt Ewy Ran, som lämnade en recension i augusti 2019, finns det motiv för ALLA smaker hos "Konstlagret". En annan nöjd kund, skrivande under namnet "kund", beskriver sin erfarenhet som helt enligt förväntan med snabb leverans.

Mellanligt citat: "Konsten drar oss ur vår verklighetsflykt" - Pablo Picasso

Det Stora Utbudet av Konstverk hos "Konstlagret"

"Konstlagret" stoltserar med ett stort urval av olika typer av konstverk, så att alla kan hitta något som passar deras personliga smak och heminredning.

Skulpturer

För de som är intresserade av att köpa skulpturer har "Konstlagret" ett brett sortiment att erbjuda. Dessa unika skulpturer är handgjorda och tillverkade av återvunna flipflop sandaler av konstnärerna på Ocean Sole. Skulpturerna har olika motiv som elefanter, lejon, giraffer och noshörningar, samt människor och hundar. Dessa färgglada skulpturer kan definitivt bli till iögonfallande inredningsdetaljer i alla rum och kommer att ge en fin touch till hemmet.

Collage

För den som är ute efter något annorlunda och unikt, erbjuder "Konstlagret" ett stort utbud av handgjorda collage på canvas. Dessa tavlor är skapade med blandningstekniker och har olika motiv, från abstrakt konst till figurativ konst. De ger ett nytt fokus till inredningen och kan vara fantastiska samtalsämnen. "Konstlagret" erbjuder gratis frakt och låga priser för sina collage.

Canvastavlor

En annan populär typ av konstverk som "Konstlagret" erbjuder är canvastavlor. Dessa snygga tavlor finns tillgängliga i olika storlekar och motiv, och passar perfekt i vardagsrummet, sovrummet eller köket. "Konstlagret" erbjuder ett brett utbud av canvastavlor, inklusive texttavlor, städer, abstrakt konst och modern konst. Dessa tavlor kommer att ge färg och liv till dina väggar.

Metal Art

En annan spännande kategori är "Metal Art", som består av moderna konstverk skapade helt av plåt, metall och andra komponenter. Dessa konstverk har olika motiv som människor, städer, bilar och flygplan. "Metal Art" ger en unik och industriell känsla till ditt hem och är en intressant konstform som lockar hantverkare och entusiaster. Priserna för "Metal Art" hos "Konstlagret" är konkurrenskraftiga och leveransen är snabb.

Posters och Fotokonst

Utöver canvastavlor och skulpturer erbjuder "Konstlagret" också ett brett utbud av posters och fotokonst. Dessa konstverk finns i olika utföranden och motiv, från abstrakt konst och modern konst till världskartor, djur, människor och stadsmotiv. Dessa posters är mycket prisvärda och kan ge en snygg touch till vilket rum som helst i hemmet. Fotokonsten hos "Konstlagret" är också mycket populär och består av både svartvita fotografier och färgfotografier.

Akvareller, Akryl- och Oljemålningar

Sist men inte minst erbjuder "Konstlagret" också ett stort urval av akvareller, akryl- och oljemålningar. Dessa konstverk är handmålade av konstnärer och kan bli till färgglada inredningsdetaljer i ditt hem. "Konstlagret" erbjuder akvareller med motiv som landskap, båtar, abstrakt konst och marina motiv. De har också ett brett utbud av akryl- och oljemålningar med olika motiv, inklusive världskartor, städer, abstrakt konst och modern konst. Dessa målningar är tillgängliga till förmånliga priser och levereras snabbt till din dörr.

Konst och Tavlor - En Definition

Begreppet konst är extremt brett och kan innefatta en mängd olika uttryck och former. I grunden handlar konst om kommunikation och att förmedla ett budskap eller uttrycka en känsla. Konst kan vara subjektivt och olika människor kan ha olika uppfattningar om vad som kan klassas som konst och vad som är bra eller dålig konst.

Enligt "Konstlagret" omfattar konstverk vanligtvis tavlor, målningar, skulpturer, installationer, poesi, musik, författarskap och arkitektur. Dessa olika former av konstverk har en gemensam nämnare - att konstnären vill kommunicera något till betraktaren.

Det kan vara intressant att notera att konstens värde inte alltid begränsas till priset eller kändisskapet hos ett konstverk. Att köpa konst kan vara en personlig upplevelse, där det viktigaste för kunden är om de tycker att konstverket är vackert eller inte. Även om kända konstverk kanske inte är tillgängliga för försäljning, kan vem som helst äga sin egen personliga samling av vacker konst.

Som Pablo Picasso sa: "Konsten drar oss ur vår verklighetsflykt". Den kan vara en källa till inspiration och glädje i våra liv.

Köp Konstverk hos "Konstlagret"

"Konstlagret" erbjuder en enkel, trygg och bekväm plats att köpa konstverk på nätet. Med deras breda utbud och höga kvalitet på konstverken kan du vara säker på att hitta något som passar din smak och stil.

Du kan välja mellan en rad olika tekniker och stilar, från handmålade tavlor till skulpturer, posters och fotokonst. Priserna på "Konstlagret" är konkurrenskraftiga och leveranserna är snabba och pålitliga.

Så varför inte ta en titt på "Konstlagrets" hemsida och upptäck det fantastiska utbudet av konstverk som de har att erbjuda? Gör som tusentals nöjda kunder och skapa en vacker och personlig inredning med hjälp av konst från "Konstlagret".

Skapa en Recension

Har du köpt konstverk från "Konstlagret"? Vi vill gärna höra vad du tycker om deras produkter och tjänster! Skriv en recension nedan och dela med dig av din upplevelse. Ditt omdöme är värdefullt för oss och hjälper andra kunder att göra informerade val.

Information

Lillebacka 25
43296 Åskloster
Lillebacka 25
Sverige
kundservice@konstlagret.se
0340779117

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

D
Dickens 1 år sedan
8.5
Jag har nyligen köpt några tavlor från Konstlagret och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Först av allt, hemsidan var väldigt användarvänlig och det var enkelt att nav...

Alla recensioner ( 1 )

Utmärkt urval av konstverk till rimliga priser

Jag har nyligen köpt några tavlor från Konstlagret och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Först av allt, hemsidan var väldigt användarvänlig och det var enkelt att navigera sig igenom olika kategorier för att hitta den perfekta tavlan för mitt hem. Det som verkligen stack ut för mig var kvaliteten på canvastavlan jag beställde. Färgerna var vibranta och klara, precis som de såg ut på bilden online. Dessutom hade ramen en stadig konstruktion vilket gjorde det enkelt för mig att hänga upp den. Jag blev också glatt överraskad av hur snabbt min beställning levererades till mig. Det tog bara ett par dagar innan tavlan kom fram i perfekt skick. Slutligen, priset på produkterna hos Konstlagret är rimligt jämfört med andra butiker där ute. Jag skulle definitivt rekommendera denna webbshop till någon som söker efter högkvalitativa tavlor till ett överkomligt pris.

D
Dickens 1 år sedan
Beställning
6
Kundservice
10
Pris
8
Leverans
10
Total
8.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!