Ginos Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Ginos

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Archibald Tremblay
Jag besökte Ginos för att köpa hudvårdsprodukter och jag var positivt överraskad av deras breda sortiment. De hade allt från schampo och balsam till olika typer av parfymer. Priserna var också väld...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ginos - Ett Bredsorterat och Förmånligt Utbud av Skönhetsprodukter

  Jag besökte Ginos för att köpa hudvårdsprodukter och jag var positivt överraskad av deras breda sortiment. De hade allt från schampo och balsam till olika typer av parfymer. Priserna var också väldigt förmånliga, vilket gjorde det ännu bättre. Det som verkligen stack ut för mig var den snabba leveransen. Jag beställde mina produkter online och fick dem levererade redan efter några få dagar. Dessutom hade de en särskild superpriseravdelning där man kunde fynda riktigt bra deals. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med mitt besök på Ginos och skulle definitivt rekommendera dem till alla som letar efter skönhet- eller hårprodukter online.


Andra personer tittade också på