Ginos

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 10

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

Ginos

Ginos: Din Hårvårdsbutik Online

Ginos är din hårvårdsbutik online där du hittar ett brett och finslipat sortiment av professionella hårvårdsprodukter. Med mer än 15 års erfarenhet av frisörbranschen har Ginos kunskapen att välja ut de bästa produkterna för just ditt hårs behov och önskemål. Genom att ständigt finslipa sitt sortiment, håller Ginos sig alltid uppdaterade och erbjuder det senaste och det bästa som finns på marknaden.

En Fokuserad och Trendig Hårvårdsbutik

Ginos söker kontinuerligt efter nya varumärken, bättre produktformuleringar och innovationer inom hårvård. Deras fokus ligger alltid på att erbjuda kvalitetsprodukter med väldokumenterade resultat. Samtidigt följer de noga med i trenderna inom branschen för att kunna erbjuda det senaste inom hårvård. Därför kan du vara säker på att du hittar de bästa produkterna hos Ginos.

En Äkta Passion för Hårvård

Hos Ginos är det tydligt att de har en äkta passion för hårvård. De älskar inte bara att sälja produkter, de vill också sprida kunskap och inspiration kring hårvård. Genom sin kundtjänst, nyhetsbrev och engagemang i sociala medier är de dedikerade till att utbilda och inspirera sina kunder. Det är denna passion som gör att du som kund kommer att känna samma glädje kring hårvård som de gör varje dag. Välkommen till en hårvårdsbutik där du kan vara säker på att din passion för hårvård blir väl omhändertagen.

En Varierad och Kvalitativ Produktportfölj

Ginos erbjuder ett brett och kvalitativt sortiment av hårvårdsprodukter för både kvinnor och män. Oavsett om du letar efter schampo, balsam, hårinpackningar, stylingprodukter eller tillbehör så kommer du att hitta det hos Ginos. Genom att samarbeta med auktoriserade återförsäljare för alla sina varumärken kan Ginos erbjuda produkter av högsta kvalitet. Oavsett vilket hårproblem eller önskemål du har, kan du vara säker på att Ginos har produkterna för att lösa det.

"Hårvård är som konst. Varje hårstrå är din pensel och ditt huvud är duken." - Coco Chanel

Ett Säkert och Smidigt Köp

Att handla hos Ginos är säkert och smidigt. Genom att vara en etablerad och auktoriserad återförsäljare kan du vara trygg med att produkterna du köper är äkta och av högsta kvalitet. Ginos erbjuder även snabb leverans och fri frakt över 399 kr i hela Sverige. Så du kan få dina favoritprodukter levererade direkt till din dörr utan extra kostnad.

Lämna en Recension

Har du handlat hos Ginos? Vi på ReviewsBird skulle älska att höra vad du tycker om din upplevelse! Lämna gärna en recension nedan och berätta för oss vad du tyckte om Ginos och deras produkter. Ditt omdöme hjälper andra kunder att göra informerade köpbeslut och hjälper Ginos att förbättra sin tjänst.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

A
Archibald Tremblay 2 år sedan
8.5
Jag besökte Ginos för att köpa hudvårdsprodukter och jag var positivt överraskad av deras breda sortiment. De hade allt från schampo och balsam till olika typer av parfymer. Priserna var ock...

Alla recensioner ( 1 )

Ginos - Ett Bredsorterat och Förmånligt Utbud av Skönhetsprodukter

Jag besökte Ginos för att köpa hudvårdsprodukter och jag var positivt överraskad av deras breda sortiment. De hade allt från schampo och balsam till olika typer av parfymer. Priserna var också väldigt förmånliga, vilket gjorde det ännu bättre. Det som verkligen stack ut för mig var den snabba leveransen. Jag beställde mina produkter online och fick dem levererade redan efter några få dagar. Dessutom hade de en särskild superpriseravdelning där man kunde fynda riktigt bra deals. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med mitt besök på Ginos och skulle definitivt rekommendera dem till alla som letar efter skönhet- eller hårprodukter online.

A
Archibald Tremblay 2 år sedan
Beställning
6
Kundservice
10
Pris
8
Leverans
10
Total
8.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!