Ginos

Alla recensioner

Ginos

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Sephora
Sephora

Har du någonsin köpt en produkt som du varit missnöjd med? Eller har du behövt hjälp av ett företags kundstjäns...

Ginos

Butiker som säljer smink- och skönhetsprodukter finns det många av där ute, så hur ska man egentligen ta sig till väga? Genom att alltid börja med att läsa recensioner innan man gör en beställning kommer man att öka sina chanser att faktiskt bli nöjd, eftersom man har möjligheten att se vad andra tycker. I detta fallet har ReviewsBird samlat information och recensioner om Ginos. 

Mer information om Ginos
Hela Ginos historia började under 1995 då de slog upp dörrarna till sin första frisörsalong på Götagatan, på Södermalm i Stockholm. Sedna starten har målet för dem vara att erbjuda sina kunder hårstylingar och klippningar till bra pris, vilket de ännu idag strävar efter att göra. Under årens gång har de stylat och klippt tusentals kvinnor, män och barn. Under 2012 valde de dock att förstora sin verksamhet genom att börja erbjuda kvalitativa salongsprodukter, både via sin salong men även online. Det som Ginos strävar efter med sin nätbutik är att erbjuda bra service, produkter av bra kvalitet samt konkurrenskraftiga priser. 

Ginos har ett sortiment som givetvis består av de vanliga produkterna håret behöver såsom schampo och balsam men de utökar hela tiden sitt sortiment genom att ta in andra produkter inom hudvård, smink och parfym. 

Tjänster och produkter Ginos erbjuder
Ginos har som mål att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker och de försöker uppnå detta genom att erbjuda ett brett sortiment av produkter både för kvinnor och män. Ginos har ett så stort sortiment, hur ska man veta vilka produkter som är bra? Jo, först och främst har Ginos valt att lista alla de produkter som säljer allra bäst, eftersom många vill köpa av dem. Dock har du som kund även möjligheten att fylla i vad för typ av produkter du är ute efter, utgående från ditt hår och dina behov. Ginos kommer alltså att erbjuda de produkter som kommer att passa dig allra bäst. Efter att du hittat vad du vill köpa kommer du på ett säker sätt kunna genomföra beställningen genom att betala via Klarna, kunden har alltså möjligheten att välja om hen betalar med kort, via banken, delbetalning eller på faktura. Ginos packar alla beställningar så snabbt som möjligt så att du ska få dem inom några dagar. Skulle det finnas ett missnöje över en produkt kan en retur göras inom 14 dagar. För att göra en retur eller ställa en fråga kan kundtjänsten nås via telefon eller e-post. 

Åsikter och omdömen om Ginos
Har du valt att piffa upp dig med skönhetsprodukter från Ginos? Om du har det, då ska du inte tveka med att skriva en recension som du lämnar här inne hos oss. Att skriva recensioner är helt gratis och de kommer att underlätta för många där ute.