Animigo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Animigo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Birdie
Jag har precis köpt tillskott från Animigo till min katt och jag är väldigt nöjd med mitt inköp. Produkterna var naturliga och säkra för min husdjur, vilket gav mig en trygg känsla att använda dem....Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk service och naturliga tillskott - Min erfarenhet av Animigo

  Jag har precis köpt tillskott från Animigo till min katt och jag är väldigt nöjd med mitt inköp. Produkterna var naturliga och säkra för min husdjur, vilket gav mig en trygg känsla att använda dem. Jag uppskattade också hur snabbt produkterna levererades direkt till min dörr. Det som gjorde mitt besök hos Animigo extra trevligt var deras kundservice. När jag hade frågor om vilka produkter som skulle passa bäst för min katts specifika behov så svarade de snabbt och kompetent på alla frågor jag hade. Animigos utmärkta service kombinerat med högkvalitativa, naturliga produkter gör att jag definitivt kommer att handla där igen när det blir dags för nästa beställning av tillskott till mina kära djur.


Andra personer tittade också på