Animigo

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 10

Total

8
100.0% skulle handla här igen

Animigo

Husdjur är en del av familjen, eller hur? Man tar hand om sina husdjur som om de är ens barn. Man ger dem mediciner, kosttillskott, mat, motion och det viktigaste av allt kärlek och omtanke. Du kanske då undrar vilka kosttillskott som är lämpligast till ditt husdjur och vart ska man handla det som ger bäst effekt för dina fyrbenta familjemedlemmar? Här på ReviewsBird kan du gratis läsa och skriva recensioner om olika företag så att det ökar just din chans att bli nöjd med ditt val. Nedan kan du läsa mer information om företaget Animigo och dess recensioner.

Om Animigo

Animigo grundades 2018. Den både drivs och ägs av Comfort Click. Comfort Click etablerades i London 2005. De började med 5 medarbetare men nu finns det över 200 medarbetare. Företaget värdesätter samarbete mellan företag och medarbetare, hunger efter framgång, personligt ansvar och ägande av arbetsuppgifter, nyfikenhet att utvecklas, positiv attityd och ha initiativet att lösa ett problem. Vill du vara en del av deras team kan du söka på deras hemsida om de har några lediga tjänster tillgängliga eller så kan du skicka in en spontanansökan till deras e-postadress som finns på deras hemsida. Behöver du komma i kontakt med kundservice kan du antingen ringa dem, live-chatta med dem eller skicka ett mejl. Deras telefonnummer, öppettider samt e-postadress finns på deras hemsida.

Vad erbjuder Animigo?

Animigo erbjuder näringstillskott till både hundar och katter som är gjorda av naturliga ingredienser. Deras fokus är ett produkterna inte är testade på djur, produkterna passar till alla raser och storlekar, produkterna är GMP-certifierade, laktosfri och glutenfri. På deras hemsida kan du hitta produkter till ditt husdjur som den behöver. Det finns även några artiklar som du kan läsa om på deras hemsida. Det kan handla om ångest och beteende till hundar och katter och hur man kan hantera det. Animigo erbjuder leverans utomlands därför kan du välja vilken valuta pengarna ska vara på när du handlar på nätet. Du kan se till vilka länder de levererar till på deras hemsida. Leveranstiden kan skilja mellan 1-5 dagar beroende på vad paketet ska till. De tar emot kortbetalning, banköverföring, Klarna och PayPal. Vill du veta mer om deras öppet köp, produktgaranti och reklamation kan du läsa det på deras hemsida under “Regler och Villkor”.

Recensioner om Animigo

På deras hemsida finns det en sektion där du kan läsa om olika frågor som andra kunder har ställt till Animigo. Frågorna kan handla om service, betalning, order process och leverans och beställningsstatus. Hittar du inte svaret på just din fråga kan du kontakta kundservice.

Handlar du deras produkter till ditt husdjur? Hur tycker du att deras produkter funkar till ditt husdjur? Vad tycker du om leveranstiden? Skulle du rekommendera att andra handlar sina näringstillskott till sina hundar eller katter hos Animigo? Att skriva en recension på vår sida är gratis och du kan även ge andra möjligheten att bli nöjd. Glöm inte att passa på att läsa om andra företag och deras recensioner när du är inne.

Information

106 Lower Addiscombe Road
CR0 6AD Croydon
106 Lower Addiscombe Road
Storbritannien
info@animigo.se
0844685049

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

B
Birdie 1 år sedan
8
Jag har precis köpt tillskott från Animigo till min katt och jag är väldigt nöjd med mitt inköp. Produkterna var naturliga och säkra för min husdjur, vilket gav mig en trygg känsla att använ...

Alla recensioner ( 1 )

Fantastisk service och naturliga tillskott - Min erfarenhet av Animigo

Jag har precis köpt tillskott från Animigo till min katt och jag är väldigt nöjd med mitt inköp. Produkterna var naturliga och säkra för min husdjur, vilket gav mig en trygg känsla att använda dem. Jag uppskattade också hur snabbt produkterna levererades direkt till min dörr. Det som gjorde mitt besök hos Animigo extra trevligt var deras kundservice. När jag hade frågor om vilka produkter som skulle passa bäst för min katts specifika behov så svarade de snabbt och kompetent på alla frågor jag hade. Animigos utmärkta service kombinerat med högkvalitativa, naturliga produkter gör att jag definitivt kommer att handla där igen när det blir dags för nästa beställning av tillskott till mina kära djur.

B
Birdie 1 år sedan
6
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
10
Leverans
8
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!