Duabhuset Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Duabhuset

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kaela Hegmann
Jag har nyligen köpt ett antal verktyg från Duabhuset och jag var positivt överraskad av deras stora utbud. Butiken erbjuder en mängd olika kända varumärken till konkurrenskraftiga priser. Jag upps...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Stort utbud med kompetent personal

  Jag har nyligen köpt ett antal verktyg från Duabhuset och jag var positivt överraskad av deras stora utbud. Butiken erbjuder en mängd olika kända varumärken till konkurrenskraftiga priser. Jag uppskattade också att personalen är mycket kunnig när det gäller de produkter som säljs, så att jag kunde få hjälp att välja rätt maskiner för mina behov. Leveransen av mina beställda varor var också supersnabb vilket gjorde hela processen mycket smidigare och bekvämare. Sammanfattningsvis tycker jag verkligen om mitt besök på Duabhuset och skulle starkt rekommendera den här butiken för alla som letar efter bra maskiner eller verktyg till rätt pris!


Andra personer tittade också på