Estore Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Estore

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Janessa Bruen
Jag vill gärna dela med mig av min nyligen positiva upplevelse från Estore. Jag letade efter en viss produkt till ett överkomligt pris och jag var glad att hitta den på Estore's webbplats. Det var ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Shoppig utan bekymmer

  Jag vill gärna dela med mig av min nyligen positiva upplevelse från Estore. Jag letade efter en viss produkt till ett överkomligt pris och jag var glad att hitta den på Estore's webbplats. Det var mycket lätt att navigera sig runt på deras välorganiserade sida för att hitta vad jag behövde. Förutom det breda utbudet av produkter som fanns tillgängliga, imponerades jag också av hastigheten och enkelheten i leveransen. Leveranstiden var häpnadsväckande snabb, vilket verkligen underlättade mitt liv eftersom jag hade bråttom att använda produkten. Efter allt har har sagt och gjort så måste man ju nämna priset - som självklart spelar stor roll vid varje köpbeslut. Men tack vare Estore kunde jag få tag på min önskade produkt utan behöva spräcka banken, vilket inte är oftast fallet i dagens marknad. Sammanfattningsvis kan jag säga att shoppingupplevelsen hos Estore är något som överträffat mina förväntningar! Enkel navigering på webbplatsen med snabb leverans till rimliga priser; vad mer kan man begära? Definitivt kommer bli en återkommande kund!


Andra personer tittade också på