Estore

Alla recensioner

Estore

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Estore

Om du är ute efter ett nytt spel som familjen kan spela under nästa spelkväll, eller kanske en ny pryl till köket eller varför inte en ny skönhetsprodukt då kan du vända dig till företaget Estore. Är produkterna hos Estore bra eftersom de har så många produkter i sortimentet? Går det smidigt att lämna tillbaka dem eller inte och finns det något jag borde veta om innan jag genomför en beställning? Finn svaren på frågorna genom att läsa recensioner här inne på https://ReviewsBird.se/ReviewsBird

Mer om Estore
Estore är ett företag som lanserades i Sverige för mer än fem år sedan och har sedan starten haft som mål att erbjuda sina kunder känslan av ett stort shoppingcenter dock utan all trängsel och alla långa köer. Estore finns även tillgängliga i andra länder i Europa och sedan flera år tillbaka har de varit certifierade inom trygg e-handel. I dagsläget har de ett sortiment som består av mer än 8 000 produkter och sedan starten har de haft cirka 280 000 kunder som handlat hos dem. Estore finns inte som någon fysisk butik utan driver sin verksamhet online där både privatkunder och företag har möjligheten att handla. 

Produkter och tjänster som Estore erbjuder
Elektronik, sport och fritid, leksaker och spel, mode och accessoarer är några av de olika kategorierna som produkterna är indelade i på sajten. Om inte riktigt vet vad du är ute efter finns det även kategorier där företaget samlat alla produkter som är helt nya för sortimentet och även vilka som är de bästsäljande. Efter att du hittat vad du vill ha kan du betala för hela inköpet med några olika alternativ, dessa är: via PayPal, direkt med kort, via Klarna eller med Swish. Schenker och PostNord är de företag som har hand om alla leveranser, väljer du som kund att handla för 499 kr eller mer behöver du inte betala något alls för frakten. I annat fall läggs det till en avgift på 39 kr. Du kan räkna med en leveranstid på mellan 1-3 arbetsdagar men om du beställer under en högtid kan leveransen dra ut på tiden. Efter att paketet blivit levererat till ditt närmaste ombud har du en viss tid på dig att hämta ut paketet annats är du tvungen att betala en avgift på 150 kr. Estore har redan svarat på de oftast ställda frågorna som de får in men om du inte hittar svaret på din fråga där har de en kundtjänst som kan nås via telefon, chatt eller mejl. 

Omdömen och recensioner om Estore
Du har kanske redan vid något tillfälle lagt en beställning hos Estore. Om du gjort det, skulle du rekommendera företaget till andra där ute och kommer du handla hos dem igen eller inte? Detta är bara några av många frågor som du kan ha i åtanke då du skriver en recension som sedan publiceras här inne. Du kan använda helt egna ord då då beskriver dina erfarenheter av dem.