Parfymonline

Alla recensioner

Parfymonline

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Parfymonline

Dofta gott vill väl du göra, vem vill egentligen inte det? Parfymer och skönhetsrelaterade produkter är något som under de senaste åren tagit världen och nätbutikerna med storm, vilket innebär att det kan vara svårt att bestämma sig var man ska handa. Du har chansen att här på ReviewsBird läsa recensioner gratis, i detta fallet om företaget Parfymonline. 

Mer information om Parfymonline 
2010 grundades Parfymonline som ett litet familjeföretag med syftet att online sälja parfymer till ett lägre pris än det som erbjöds i butikerna. Sakta mak började företaget att växa på marknaden och under åren som de varit verksamma har det sålt produkter till 260 000 kunder från sitt sortiment som idag består av 6 000 produkter från mer än 300 varumärken. Affärsidén är fortfarande den samma som den varit sedan starten vilket är att erbjuda högkvalitativa skönhetsprodukter online till ett lågt pris. Parfymonline driver inte någon fysisk butik vilket innebär att de inte har några dyra lokalhyror och kan därför erbjuda sina produkter till förmånliga priser. Parfymonline försöker dagligen med att ta sitt ansvar angående miljön och har under den senaste tiden börjat använda mindre plast samt att de inte slösar på emballage i onödan. 

Vad erbjuder Parfymonline sina kunder 
Alla produkter har på saken blivit indelade i olika kategorier som till exempel doft, hudvård, hårvård, make up och så vidare. I nätbutiken går det även att filtrera så att man endast ser produkter från vissa varumärken. Parfymonline har produkter för både kvinnor och män och alla synliga priser är redan inklusive moms. Parfymonline är den svenska hemsidan men de har även dottersidor för kunder som befinner sig i andra länder in Sverige. Efter att du hittat de produkter du vill köpa kan du räkna med att den normala fraktavgiften är 29 kronor, men detta kan variera beroende på vikt och volym på paketet. Den slutgiltiga summan kommer ändå tydligt att kunna ses innan beställningen genomförs. Paketet levereras smidigt till närmaste postombud och då har kunden 14 dagar på sig att hämta ut paketet. Ibland är det tyvärr så att man beställt fel produkt eller känner sig missnöjd men hos Parfymonline är det möjligt att inom 14 dagar göra en retur. För att en retur ska kunna bli godkänd får produkten inte ha bruten försegling av hälso- och hygienskäl. Om det finns några frågor eller funderingar finns redan de oftast ställda frågorna besvarade inne i nätbutiken men företaget kan även kontaktas antingen via telefon eller på e-post. 

Åsikter, erfarenheter och omdömen om Parfymonline
Får man hem det man betalar för? Är produkter värda sitt pris och är priset verkligen så lågt som företaget påstår? Om du redan handlat hos detta företaget och alltså har erfarenhet av dem, varför då inte skriva en recension? Du kan i din recension använda egna ord då du beskriver dina tankar och åsikter om företaget och deras produkter.