Geggamoja Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Geggamoja

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Balistreri
Jag nyligen köpt ett antal kläder för min baby från Geggamoja och jag är mycket nöjd med produkterna. Deras fokus på att erbjuda ekologiska, hållbara och prisvärda kläder för barn bidrar till en mi...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ekologiska baby-och barndräkter online | Recension av Geggamoja

  Jag nyligen köpt ett antal kläder för min baby från Geggamoja och jag är mycket nöjd med produkterna. Deras fokus på att erbjuda ekologiska, hållbara och prisvärda kläder för barn bidrar till en miljövänlig shoppingupplevelse. Deras produktutbud omfattar allt från praktiska vardagskläder till funktionella ytterkläder och mysiga pyjamasar för alla åldrar - vilket gör det lätt att hitta passande plagg för varje säsong i mitt barns liv. När jag beställde från deras webbutik var servicen personlig och leveranserna snabba - det gjorde hela processen smidigare än jag hade förväntat mig. Fri frakt över 599 kr var också uppskattat eftersom det tenderar att vara en hög gräns hos andra butiker. Jag skulle rekommendera Geggamojas produkter till någon som letar efter kvalitetskläder med hänsyn till både våra barns välbehag och vår planet.


Andra personer tittade också på