Geggamoja

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 6

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

Geggamoja

Geggamoja: Enastående Hållbara Barnkläder

Geggamoja är ett svenskt företag som specialiserar sig på hållbara barnkläder av hög kvalitet. Med en passion för miljö och människor strävar Geggamoja efter att erbjuda produkter som är bra för både barn och planeten. Med ett brett utbud av kläder, accessoarer och ytterkläder har de något för alla barn och alla tillfällen.

Geggamoja

Hållbarhet i Fokus

För Geggamoja är hållbarhet ingen trend, det är en livsstil. Genom att använda hållbara material som ekologisk bomull, bambu och mulesingfri merinoull kan de erbjuda kläder som är snälla mot både barnens känsliga hud och planeten. Dessutom strävar de efter att minimera sin miljöpåverkan genom att ha ett minimalt avfall och genom att arbeta med ansvarsfulla och certifierade leverantörer.

Motto: "Ingenting är så starkt som en mamma med barn"

Geggamoja förstår att föräldrar är de mest fantastiska och kraftfulla varelserna på jorden. Genom att skapa kläder som är funktionella, bekväma och roliga att bära vill de hjälpa föräldrar att känna sig starka och självsäkra i sin föräldraroll. Genom att välja Geggamoja kan föräldrar vara trygga i vetskapen om att de har kläder av hög kvalitet som är snälla mot både barnets hud och miljön.

Geggamoja

Citat: "Barn är inte en begränsning, de är en möjlighet" - Unknown

Ge Din Feedback!

Vi på ReviewsBird uppmanar dig att lämna din feedback om din upplevelse med Geggamoja. Har du handlat där tidigare? Vad tyckte du om deras produkter och service? Lämna din ärliga åsikt nedan och hjälp andra kunder att fatta ett välgrundat beslut när de handlar på Geggamoja.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

B
Balistreri 1 år sedan
8.5
Jag nyligen köpt ett antal kläder för min baby från Geggamoja och jag är mycket nöjd med produkterna. Deras fokus på att erbjuda ekologiska, hållbara och prisvärda kläder för barn bidrar til...

Alla recensioner ( 1 )

Ekologiska baby-och barndräkter online | Recension av Geggamoja

Jag nyligen köpt ett antal kläder för min baby från Geggamoja och jag är mycket nöjd med produkterna. Deras fokus på att erbjuda ekologiska, hållbara och prisvärda kläder för barn bidrar till en miljövänlig shoppingupplevelse. Deras produktutbud omfattar allt från praktiska vardagskläder till funktionella ytterkläder och mysiga pyjamasar för alla åldrar - vilket gör det lätt att hitta passande plagg för varje säsong i mitt barns liv. När jag beställde från deras webbutik var servicen personlig och leveranserna snabba - det gjorde hela processen smidigare än jag hade förväntat mig. Fri frakt över 599 kr var också uppskattat eftersom det tenderar att vara en hög gräns hos andra butiker. Jag skulle rekommendera Geggamojas produkter till någon som letar efter kvalitetskläder med hänsyn till både våra barns välbehag och vår planet.

B
Balistreri 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
6
Total
8.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!