ChicMe Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

ChicMe

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Collin Blick
Jag är så glad att ha hittat ChicMe, en onlinebutik som erbjuder fantastiska kläder till bra priser! Nyligen köpte jag en fin klänning därifrån och jag kunde inte vara mer nöjd med mitt köp. Klänni...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiskt urval, smidig transaktion samt snabb leverans - vad kan man begära mer? (Title: "Fantastisk shoppingupplevelse på ChicMe")

  Jag är så glad att ha hittat ChicMe, en onlinebutik som erbjuder fantastiska kläder till bra priser! Nyligen köpte jag en fin klänning därifrån och jag kunde inte vara mer nöjd med mitt köp. Klänningen var precis som beskriven på webbplatsen och passade perfekt. Dessutom var leveransprocessen smidig och jag fick min beställning betydligt tidigare än förväntat. ChicMe's sortiment av kvinnorkläder är imponerande och det finns något för alla stilar och storlekar. Det finns också många olika betalningsalternativ att välja mellan, vilket gör det lätt att handla säkert och bekvämt. En annan sak som verkligen sticker ut för mig med ChicMe är deras gratis frakt över hela världen. Att slippa de extra kostnaderna från internationell postgång har gjort mitt shoppingupplevt ännu bättre! Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt ChicMe till alla fashionistas där ute!


Andra personer tittade också på