Furry Family

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 10

Total

9.5
100.0% skulle handla här igen

Furry Family

Är du en hundägare? I så fall är du inte ensam om att fundera om vilket foder som är bäst lämpad till just din hund så att den mår så bra som möjligt. På hundfodrets innehållsförteckning kan du läsa mycket om vad fodret innehåller men det kan även stå saker som du inte kan förstå. Så hur ska du välja rätt foder till din hund? Du kanske har redan frågat olika kunniga personer om vilket foder som är bäst till din hund. Men det som är viktigt är att du gör en egen undersökning om saken. Här på ReviewsBird kan du helt kostnadsfritt läsa om olika företag och deras recensioner. Med detta kan du öka just din chans att bli nöjd med det valet du ska göra. Nedan kan du läsa mer om företaget Furry Family och deras recensioner.

Om Furry Family

Furry Family är en grupp som älskar hundar. Allt började med att de granskade vad hundmat verkligen innehåller. Det visade sig att hundmaten inte innehöll alla de ämnena som täcker hundens naturliga kostcirkel. Därför startade de företaget Furry Family för att göra en förändring. Deras mission är att tillgodose näringsrika produkter till hundar. Du kan nå Furry Family via chatten på deras hemsida, där kan du även se deras öppettider.

Vad erbjuder Furry Family?

Furry Family erbjuder hundmat och tillbehör till hundar. De erbjuder också smakgaranti som betyder att om din hund inte tycker om maten får du lämna tillbaka fodret utan kostnad. Enligt Furry Family är hela tillverkningskedjan viktig därför har de sett till att de använder sig av svensk närproducerade råvaror och frigående lamm som kommer från Norge. Vill du veta mer om vad som finns i deras foder kan du läsa det på deras hemsida. Furry Family tar även hänsyn till miljön när de producerar deras foder. De genomför klimatkompensation som innebär att de bevarar skogar. De samarbetar även med organisationen Treedom där de bygger egen skog. Läs mer om detta arbete på deras hemsida.

Villkor hos Furry Family

De använder sig av Klarna Checkout där du kan göra en direktbetalning, delbetalning eller kortbetalning. Har du mottagit en skadad leverans ska du genast kontakta deras kundservice via mejl eller på deras telefonnummer. 14 dagar har du på dig att ångra ett köp som du gjort från Furry Family.

Omdöme om Furry Family

På deras hemsida har de samlat ihop vanliga frågor som andra kunder har ställt till Furry Family. Du kan till exempel få svar på om vad en prenumeration innebär, om betalningsalternativ, hur smakgarantin fungerar, hur man förvarar hundmat samt om ingredienser som finns i deras foder. Du kan få svar på mer frågor, därför ska du innan du kontaktar Furry Family läsa igenom deras vanliga frågor först.

Har du handlat din hundfoder från Furry Family? Vad tyckte din hund om fodret? Skulle du vilja rekommendera andra hundägare att handla deras hundfoder från Furry Family? Att dela med dig av din upplevelse kan göra skillnad! Därför är det kostnadsfritt att skriva en recension på vår hemsida.

Information

Hälsingegatan 47
11331 Stockholm
Hälsingegatan 47
Sverige
kundservice@furryfamily.com
020-103067

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

H
Hahn 1 år sedan
9.5
Jag köpte nyligen hundfoder och pälsvård från Furry Family och jag är mer än nöjd med min upplevelse. Det första som märks är hur lyxigt allt känns - produkterna verkar vara av högsta kvalit...

Alla recensioner ( 1 )

"Furry Family-review: En svensk lyxupplevelse"

Jag köpte nyligen hundfoder och pälsvård från Furry Family och jag är mer än nöjd med min upplevelse. Det första som märks är hur lyxigt allt känns - produkterna verkar vara av högsta kvalitet och förpackningarna är väldigt snygga. Dessutom visas det tydligt att företaget fokuserar på naturliga ingredienser utan onaturliga tillsatser. Jag gillade också hur enkelt det var att beställa online, inklusive gratis hemleverans! Jag uppskattade också snabbheten i leveransen - jag hade mina produkter inom några dagar vilket gjorde livet mycket lättare. Vid användning av produkterna har jag noterat en verklig skillnad i min erfarenhet. Hundmaten fick min hund att äta med entusiasm igen, efter tidigare problem med aptitminskning. Att pälsvårdsprodukterna var helt fria från tillsatta kemikalier såg till att hålla pälsen mjuk, skinande och hälsosam. Sammanfattningsvis skulle jag rekommendera Furry Family till alla djurälskare där ute som söker hög kvalitet produkter tillverkat i Sverige utan onaturliga tillsatser

H
Hahn 1 år sedan
Beställning
10
Kundservice
10
Pris
8
Leverans
10
Total
9.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!