MyTrendyPhone

Alla recensioner

MyTrendyPhone

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo iPhonebutiken
iPhonebutiken

En av de mest använda, sålda och köpta mobilerna på marknaden är ändå iPhone. De har redan under många ...

Logo Dustin Home
Dustin Home

Om du är ute efter en ny mobil, en iPad till dotterns födelsedag eller varför inte ett nytt redskap till köket kan du sluta let...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Teknikhouse
Teknikhouse

Många har under dagens gång mobilen klistrad i handen, men det är faktiskt inte så konstigt eftersom man idag kan göra ...

MyTrendyPhone

Chansen är rätt stor att du har en mobiltelefon i fickan eller att du till och med nu är ute och surfar med den, inte sant? Du känner kanske ibland att du skulle vilja ha ett nytt skal på din mobil eller kanske ett stativ om du filmar videon men du vet inte riktigt vart du ska vända dig. Här på ReviewsBird kan du gratis läsa recensioner om en massa olika nätbutiker och företag som finns där ute och i detta fallet om nätbutiken MyTrendyPhone. 

Information om MyTrendyPhone
Under år 2009 grundades och lanserades MyTrendyPhone och har under årens gång kommit att bli en av de största onlinebutikerna som säljer mobiltillbehör. I dagsläget finns MyTrendyPhone som nätbutik i 17 olika länder i Europa samt att de idag har cirka 300 personer anställda. Företagets har haft som mål sedan starten att ha nöjda och glada kunder och de försöker bland annat uppnå detta genom att erbjuda både prisgaranti samt fullständigt nöjd kund garanti. MyTrendyPhone är certifierad som trygg e-handel samt att de endast erbjuder säkra betalningsmetoder. 

Förutom att MyTrendyPhone säljer produkter direkt via sin sajt har de även en tjänst som heter ”club trendy”. Det är alltså möjligt att gratis skapa ett konto via dem för att dels få alla nyhetsbrev gratis till e-posten, men även chansen att delta i tävlingar samt andra rabatter och fördelar som endast finns för medlemmar. 

Tjänster och produkter MyTrendyPhone erbjuder
Inne på den lättnavigerade nätbutiken har alla produkter redan blivit indelade i produktkategorier men om du tycker det känns för krävande att söka produkterna via kategorierna går det genast att använda sökfunktionen. Efter att företaget ser att det kommit in en ny beställning behandlar de den så snabbt som möjligt och i många fall redan samma dag. Leveranskostnaderna är något som varierar beroende på hur du som kund vill ha ditt paket levererat men oberoende vilket alternativ du bestämmer dig för kan du räkna med att få hem produkterna inom 2 arbetsdagar efter att paketet lämnat lagret. Om du får hem dina produkter och känner dig missnöjd över något kan du ännu inom 30 dagar göra en retur och få pengarna tillbaka. Som sagt erbjuder företaget även prisgaranti och den gäller från och med 30 dagar efter att du gjort din beställning. Känner du behovet av att lämna tillbaka en produkt eller kanske ställa en fråga kan du kontakta dem antingen via e-post eller på telefon. Innan du gör det ska du inte glömma att de oftast ställda frågorna redan blivit besvarade inne på sajten. 

Tankar och recensioner om MyTrendyPhone
Om du köpt mobiltillbehör hos detta företag tycker vi att du kunde dela med dig av dina tankar och åsikter. Skriv en fritt formulerad recension på några meningar som du sedan lämnar här inne hos oss. Recensionen kommer att vara bra för företaget men även alla eventuellt framtida kunder.