MyTrendyPhone Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

MyTrendyPhone

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mrs. Kathleen Friesen
Jag nyligen köpt några mobiltillbehör från MyTrendyPhone och jag är mycket imponerad. De har ett fantastiskt utbud av mobiltelefontillbehör, till låga priser, så det var lätt att hitta vad jag sökt...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bra urval, snabb leverans & hög kvalitet: En recension av MyTrendyPhone

  Jag nyligen köpt några mobiltillbehör från MyTrendyPhone och jag är mycket imponerad. De har ett fantastiskt utbud av mobiltelefontillbehör, till låga priser, så det var lätt att hitta vad jag sökte efter på deras webbplats. Dessutom erbjöd de fri frakt vilket gjorde inköpet ännu mer mångsidigt. Leveransen var snabb och väl paketerad. Jag uppskattade också den personliga touchen i form av en handskriven tack-lapp som följde med min beställning. Kvaliteten på mina produkter överträffade mina förväntningar - de passar perfekt på min mobiltelefon och ger dessutom extra skydd. Det märks verkligen att MyTrendyPhone sätter kunden i fokus när de väljer sina produkter. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera MyTrendyPhone till alla som söker efter högkvalitativa mobiltillbehör till rimliga priser med snabb leverans utan extra kostnad!


Andra personer tittade också på