Mister Spex Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Mister Spex

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gerry Erdman Sr.
Jag har nyligen beställt mina nya glasögon från Mister Spex och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Att få välja och beställa min optik online var enkelt och bekvämt, samtidigt som jag fick utmä...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Kundrecension: En Positiv Upplevelse Hos Mister Spex

  Jag har nyligen beställt mina nya glasögon från Mister Spex och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Att få välja och beställa min optik online var enkelt och bekvämt, samtidigt som jag fick utmärkt service genom hela processen. När jag först besökte webbplatsen lade jag märke till att det fanns ett brett urval av olika stilar att välja mellan när det gällde ramarna, vilket gjorde det lättare att hitta en design som passade mig. Jag uppskattade också möjligheten att testa på upp till fyra par gratis hemma innan man beslutade sig för vilken man ville behålla. Själva beställningsprocessen var också väldigt smidig - allt relaterat till kortbetalning och frakt hanterades snabbt och effektivt såväl som leveransen. Storleken på glasögonramarna hade angetts tydligt i produktbeskrivningen, så jag visste vad jag skulle räkna med. Allting kom inom tidsramarna som lovat utan några problem eller överraskningar. Allt som allt vill jag säga att mitt köp hos Mister Spex var både lättillgängligt samt pålitligt. Dessutom sparar man pengar! Det här kommer definitivt vara mitt val av optiker online framgent, gifte mig doktor även om du har flera ögonsjukdomar kan vi hjälpa dig!


Andra personer tittade också på