XLmoto

Alla recensioner

xlmoto

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jewell
Jag nyligen köpt motorcykelkläder och reservdelar från xlmoto.se. Jag är mycket nöjd med min upplevelse där! Webbplatsen var lätt att använda, och jag hittade exakt vad jag letade efter till mitt f...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Produkter med Snabb Leverans från XLMOTO!

  Jag nyligen köpt motorcykelkläder och reservdelar från xlmoto.se. Jag är mycket nöjd med min upplevelse där! Webbplatsen var lätt att använda, och jag hittade exakt vad jag letade efter till mitt fordon. Beställningen gick smidigt, och jag fick mina produkter inom den utlovade tiden. En av de saker som verkligen imponerade mig var det stora utbudet av produkter på webbplatsen - allt från hjälmar till skyddsvästar, handskar etc., alla kategoriserade enligt olika modeller och storlekar. Förutom den snabba leveransen hade beställningarna också inga dolda avgifter i form av fraktavgifter eller andra extra kostnader. Att ha fri frakt för ordrar över en viss summa gör verkligen skillnad! Sammanfattningsvis är xlmoto.se ett fantastiskt val för motorcykelreservdelar och kläder online shopping i Sverige. De har ett brett sortiment av högsta kvalitet, bra priser samt snabb leverans- allt du behöver för din cykel!


Andra personer tittade också på