JD Sports

Alla recensioner

JD Sports

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo ASOS
ASOS

Att handla kläder behöver inte vara krångligt. Idag finns ett stort utbud av butiker online som erbjuder allt från olika m&au...

Logo Floryday
Floryday

Troligtvis befinner du dig i en situation där du borde rensa ut din garderob. Många av oss har en tendens att spara saker av en ell...

Logo Jul-Tröja
Jul-Tröja

Den som firar jul vet hur mycket förberedelser som gäller. Det handlar om att laga mat och duka, fixa inbjudan till hela släkte...

Logo Gina Tricot
Gina Tricot

Ute efter en ny skjorta att ha på kontoret, kanske ett bar nya snygga byxor till en kommande utekväll eller varför inte en ny mysou...

JD Sports

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att handla det du behöver, oavsett vad det är för produkt och från vilket företag det är. Något som underlättar vid ett köp är att läsarecensioner. Vad har tidigare kunder tyckt varit bra? Vad har de stött på för problem? När du läser recensioner kan du snabbt och enkelt få en inblick i ett företag och känna efter om det är något för dig. Detta gör att du sparar tid genom att slippa göra egen research och det räddar dig också från att göra köp du kommer ångra. Här nedan har vi samlat information och recensioner om företaget JD sports för att underlätta för dig när du gör dina framtida köp. 

Om JD sports
JD sports är en klädbutik som säljer trendiga sportkläder och sneakers från en stor mängd olika varumärken. Det är ett brittiskt företag som grundades redan år 1981 och idag är företaget verksamt i 29 länder med över 3000 fysiska butiker. 

Företaget sponsrar ett flertal fotbollslag med kläder och är ett stort namn inom just sportindustrin. 

Tjänster och produkter som erbjuds av JD sports
JD sports erbjuder en brett stortiment av sportkläder och skor från olika varumärken. Det finns kläder för både män, kvinnor och barn och även en del unisexkläder för de som föredrar det. Företaget erbjuder även olika leveranssätt, bland annat express- och butiksleverans. Vid butiksleverans är frakten gratis. Väljer du att få din leverans till ett ombud tillkommer en fraktkostnad på 49 kronor eller utan kostnad om du handlar för över 1000 kronor. Det är även möjligt att spåra sin order så du kan följa den från lagret ända fram till din ytterdörr. 

JD sports har en returneringspolicy på 14 dagar. Detta betyder att du har rätt att returnera din order inom 14 dagar efter att den levererats till dig. Vid byte av vara, exempelvis till en annan storlek, så behöver den bytas inom 28 dagar. Vid retur eller byte i butik är det helt kostnadsfritt men annars tillkommer en avgift. 

JD sports har även en egen app där du kan handla från deras hemsida men också få tillgång till exklusiva erbjudanden, viktiga nyheter och rabatter. Som student har du alltid en rabattkod du kan utnyttja som gäller året om. 

Vill du veta mer om företaget eller upplysas om nutidens trender så kan du läsa JD sports egna blogg. På bloggen finns modetips, aktuella nyheter men det är även ett ställe för dig att hålla koll på deras nyaste lanseringar. 

Skulle du behöva komma i kontakt med företaget går det att göra genom deras hemsida eller Facebook-sida. 

Åsikter eller klagomål
Har du handlat något från JD sports? Berätta allt! Har du kanske hittat en vara som du vill tipsa andra om? Eller har du åsikter om bemötandet från företagets kundstjänst? Lämna en kommentar och berätta om dina upplevelser. Din åsikt är viktig och kan underlätta för framtida kunder men det kan även hjälpa företaget att utvecklas. Vi på ReviewsBird uppskattar alla recensioner, långa som korta!