JD Sports Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

JD Sports

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Molly Renner
Jag har nyligen upptäckt JD Sports och deras sortiment av sportmode. Jag letade efter ett par nya löparskor och blev verkligen imponerad av valet de hade att erbjuda, med populära märken som Nike o...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  JD Sports - Bred produktportfölj, kompetent personal & högsta kvalitet!

  Jag har nyligen upptäckt JD Sports och deras sortiment av sportmode. Jag letade efter ett par nya löparskor och blev verkligen imponerad av valet de hade att erbjuda, med populära märken som Nike och adidas Originals. Förutom skor såg jag också att de erbjuder en mängd olika kläder och accessoarer för alla typer av träningsformer. Jag kunde inte motstå att köpa några nya träningskläder från min favoritdesigner. Det som verkligen utmärkte sig hos JD Sports var deras personal. De var supertrevliga, hjälpsamma och kunniga om produkterna de säljer. De bjöd på experttips för optimal användning och underhåll av mina nya skor vilket jag uppskattade enormt mycket. Sammanfattningsvis har jag bara positiva erfarenheter från JD Sports - ett brett utbud av högkvalitativa produkter, vänlig personal samt expertis sina produktområden är olika faktorer som gör det här till mitt nummer ett val när det kommer till köp inom sportmode-genren.


Andra personer tittade också på