Swedoffice

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Swedoffice

Swedoffice: Sveriges främsta e-handel för kontorsmaterial

Swedoffice är Sveriges ledande e-handel för små och medelstora företag när det gäller kontorsmaterial. Med ett stort sortiment inom olika kategorier som pärmar, pennor, papper, kuvert och fika, erbjuder de snabb och personlig service till sina kunder. Oavsett vad du söker kan du enkelt hitta det på deras hemsida och få dina varor levererade inom hela Sverige.

Stort utbud av kontorsmaterial för alla

Oavsett om du behöver kontorsmaterial till ditt företag eller för ditt hemmakontor, har Swedoffice allt du behöver till bra priser och snabba leveranser. Med ett brett sortiment av kontorsvaror från kända varumärken som Pilot, 3M Post-it, Durable, och Leitz, kan du vara säker på att hitta kvalitetsprodukter som passar dina behov.

Personlig service för både företag och privatpersoner

En av fördelarna med att välja Swedoffice som din leverantör av kontorsmaterial är deras personliga service. Kundtjänsten är öppen vardagar 8-17 och hjälper dig med alla dina frågor via telefon, chatt och e-post. Oavsett om du behöver vägledning vid valet av produkter eller har frågor om leverans och betalning, kan du förvänta dig snabb och professionell hjälp.

"En fullkomlig kontorsmaterialens tour de force" - Winston Churchill

Konkurrenskraftiga priser och snabb leverans

Swedoffice erbjuder konkurrenskraftiga priser på sitt kontorsmaterial och har även snabb leverans inom hela Sverige. För beställningar av kontorsmaterial till företag skickas varorna snabbt med DHL Freight till din dörr, och normal leveranstid för lagerförda varor är 1-2 arbetsdagar. Dessutom bjuder de på fraktavgiften om du handlar för 795kr exkl. moms eller mer. Detta gör det bekvämt och kostnadseffektivt att handla ditt kontorsmaterial från Swedoffice.

Swedoffice: Ditt val för kontorsmaterial

Swedoffice har varit verksamma inom försäljningen av kontorsmaterial online sedan 2005 och har sedan dess etablerat sig som en pålitlig och pålitlig leverantör för både företag och privatpersoner. Med deras stora utbud, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser är de det självklara valet för alla dina behov av kontorsmaterial.

Lämna en recension om Swedoffice

Vi hoppas att du har haft en bra upplevelse med att handla ditt kontorsmaterial från Swedoffice. Vi skulle uppskatta om du tar dig tid att lämna en recension nedan och dela med dig av din erfarenhet. Ditt omdöme hjälper oss att fortsätta förbättra vårt erbjudande och ge bästa möjliga service till våra kunder. Tack på förhand!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

G
Gabriella Kohler I 2 år sedan
9
Swedoffice är en fantastisk butik att handla kontorsmaterial från. Jag var på jakt efter nya pennor och pärmar till mitt företag, och deras sortiment imponerade verkligen på mig. De har allt...

Alla recensioner ( 1 )

Fantastisk kvalitet och service från Swedoffice

Swedoffice är en fantastisk butik att handla kontorsmaterial från. Jag var på jakt efter nya pennor och pärmar till mitt företag, och deras sortiment imponerade verkligen på mig. De har allt man kan tänka sig behöva för ett kontor - kuvert, mappar, fika och mycket mer. Priserna är också mycket överkomliga. Jag blev positivt överraskad av deras snabbhet när det kom till leveranserna. Jag beställde mina varor online sent en kväll, men redan dagen efter hade jag paketet hemma hos mig. Detta visar hur bra de skött sin logistik och kundservice. Sammanfattningsvis skulle jag absolut rekommendera Swedoffice som den ultimata butiken för allt ditt kontorsbehov!

G
Gabriella Kohler I 2 år sedan
Beställning
10
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
10
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!