Swedoffice Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Swedoffice

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gabriella Kohler I
Swedoffice är en fantastisk butik att handla kontorsmaterial från. Jag var på jakt efter nya pennor och pärmar till mitt företag, och deras sortiment imponerade verkligen på mig. De har allt man ka...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk kvalitet och service från Swedoffice

  Swedoffice är en fantastisk butik att handla kontorsmaterial från. Jag var på jakt efter nya pennor och pärmar till mitt företag, och deras sortiment imponerade verkligen på mig. De har allt man kan tänka sig behöva för ett kontor - kuvert, mappar, fika och mycket mer. Priserna är också mycket överkomliga. Jag blev positivt överraskad av deras snabbhet när det kom till leveranserna. Jag beställde mina varor online sent en kväll, men redan dagen efter hade jag paketet hemma hos mig. Detta visar hur bra de skött sin logistik och kundservice. Sammanfattningsvis skulle jag absolut rekommendera Swedoffice som den ultimata butiken för allt ditt kontorsbehov!


Andra personer tittade också på