Lastbryggan Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lastbryggan

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gisselle Koepp
Jag hade nyligen en fantastisk köpupplevelse på Lastbryggan. Deras utbud av sexleksaker och erotiska filmer var imponerande med över 5000 artiklar tillgängliga för leverans inom 24 timmar. Detta gj...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bra produkt sortiment & bekymmersfri online shopping

  Jag hade nyligen en fantastisk köpupplevelse på Lastbryggan. Deras utbud av sexleksaker och erotiska filmer var imponerande med över 5000 artiklar tillgängliga för leverans inom 24 timmar. Detta gjorde valet svårt, men jag kände att deras priser var mycket konkurrenskraftiga och bestämde mig snabbt för att lägga min beställning. Efter att ha skickat iväg min order informerades jag om att allt skulle skickas i diskreta förpackningar vilket kändes extra tryggt för mig. Två dagar senare kom mitt paket fram till min dörr och där fanns allt som jag hade beställt! Jag blev väldigt nöjd med produkterna då de höll hög kvalitet, precis som beskrivit på hemsidan. Sammanfattningsvis vill jag rekommendera Lastbryggan starkt. De har ett stort sortiment av bra produkter till rimliga priser, plus en bekväm online-shopping upplevelse samt snabba diskreta leveranser!


Andra personer tittade också på