Lastbryggan

Alla recensioner

Lastbryggan

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Lastbryggan

Oavsett om man inte har någon partner eller om man varit gift de senaste 40 åren finns det saker i ett förhållande som är väldigt viktiga. För att man ska kunna älska någon annan ska man först och främst älska sig själv, gör man inte det finns det flera metoder man kan ta till väga. För att man ska ha ett långt och glatt förhållande ska man både kunna prata och lyssna, men intimitet är även för de allra flesta något väldigt viktigt. Om du har känt att det varit lite tråkigt senaste tiden kan du kolla in vad Lastbryggan erbjuder, eftersom de bland annat erbjuder sexleksaker

Mer om Lastbryggan
Företaget som har funnits i Sverige sedan 1992 då det lanserades och grundades. Under de första två åren fanns företaget endast verksam som en fysisk butik men valde sedan under 1994 att börja erbjuda sina produkter online. Det jobbar flera personer på företaget där de har hand om lagerhantering, kundtjänst och andra administrativa uppgifter och de är alla väldigt kunniga inom sitt ämne så att de alltid ska kunna hjälpa sina kunder så mycket som möjligt. Inne på hemsidan går det att läsa mer om alla som jobbar på företaget samt att man där kan läsa mer om vad de har för värderingar och vad de strävar efter. 

Det som Lastbryggan erbjuder sina kunder?
Alla produkter har inne på den lättnavigerad smidigt nog blivit indelade i anpassade kategorier med flera specifika underkategorier. Om du som kund redan råkar veta vilken produkt eller varumärke du är ute efter kan du använda dig av sökfunktionen. Lastbryggan erbjuder produkter för honom, för henne men deras sortiment består även till stor del av produkter som par kan använda tillsammans. Oberoende hur stor eller liten beställning kunderna väljer att göra så läggs det till en fraktavgift på 49 kr på beställningen. Den vanliga leveranstiden är 1 – 3 arbetsdagar efter att företaget har mottagit kundens beställning. Kunden kan alltid vara säker på att alla paket är så diskreta som möjligt, så att ingen förutom beställaren ska veta vad som väntar. Ibland kan det råka att man inte blir nöjd av en eller annan anledning då man fått hem sina nya produkter, men det är ingen fara. Hos Lastbryggan går det att göra en retur förutsatt att alla produkter är i originalförpackning och är oanvända. För att göra en retur, ställa en fråga eller få hjälp med något kan Lastbryggan nås via telefon eller på e-post.

Omdömen och tankar om Lastbryggan?
Har du någon erfarenhet av företaget Lastbryggan och deras produkter? Tycker du att de har ett brett produktsortiment? Tycker du att produkterna är värda sitt pris och var paketet verkligen så diskret som man skulle önska då det kom hem? Skriv en recension som du publicerar här på ReviewsBird där du berättar precis vad du vill om företaget, oavsett om du har något positivt eller kanske till och med något negativt att säga.