Emma Mattress

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 6
Pris 5
Leverans 6

Total

6.3
50.0% skulle handla här igen

Emma Mattress

De flesta av oss tycker väldigt illa om en god natts sömn... Nädå, jag skulle bara försäkra mig om att ni hängde med. Sömnen är ett av de allra viktigaste elementen i en människas välmående. Om sängen inte är en trevlig plats att befinna sig på så är det svårt att komma till ro på kvällskvisten. Därför är sängvalet ett oerhört viktigt val som man bör ta på fullaste allvar.
För att hitta den sängtillverkare som tillmötesgår dina behov allra bäst rekommenderar vi att du först läser igenom andra kunders recensioner innan du gör ditt beslut. På så sätt ser du till att dina pengar kommer till riktigt god användning.

Om Emma Mattress

Emma Mattress grundades i Tyskland 2015, med målet att förbättra hela världens sömn. Sedan dess har företaget expanderat till över 20 länder på 5 kontinenter. Emma Mattress har utsetts till Europas snabbast växande start-up, och vunnit pris för bästa madrass i 10 europeiska länder. Deras affärside är att deras produkter ska förbättra kundernas sömn, och därför erbjuder de 100 nätter riskfri provsömn. Ifall madrassen inte uppnår kundernas förväntningar återbetalas hela beloppet. Enligt företaget väljer över 90% av kunderna att behålla produkten. Alla Emma Mattress produkter levereras utan mellanhänder direkt från deras produktion i Tyskland till kunder i Sverige på ett par dagar.
Företagets produkter är designade av deras FoU-team som består av 24 experter inom hälsa och sömn. Deras madrasser är utformade genom forskning, testning och en design och produktionsprocess med målet att skapa den perfekta madrassen. Företagets huvudkontor ligger i Frankfurt am Main.

Vad erbjuder Emma Mattress?

Bland Emma Mattress egna produkter hittar man bland annat deras kontinentalsäng, som är designad för att ge högsta komfort. Basen har bonellfädrar och pocketfjädrar, och sängmaterialet är OEKOTex100. Vid köpet inkuderas sängstomme och vadderad sänggavel. I deras sortiment hittar man även Emma Säng, Original Madrass, Diamond Resårmadrass, Helix Madrass, Diamond Bäddmadrass och Emma Moln. Man kan även hitta sådant som bäddmadrasser, kuddar och tillbehör i deras sortiment. När madrassen har rullats, vakuumförpackats och placerats i en smart låda är den redo att levereras hem till kunden. Man mottar en fraktbekräftelse via e-post när madrassen är på väg, och i lådan följer även en manual, samt ett verktyg för att öppna madrassens förpackning.
Under fliken "REA" kan man titta runt bland företagets prisnedsatta produkter, och har man tur kan man få sängar för över 50% rabatt. Om du prenumererar på deras nyhetsbrev får du även ta del av erbjudanden och rabattkoder. I deras affärsidé ingår 100 nätters provsömn, fri frakt och retur, samt 10 års garanti. Genom Emma Mattress hemsida kan man även kontakta deras sömnexperter som hjälper dig att hitta rätt produkt.

Recensioner, kritik och beröm av Emma Mattress

Har du handlat från Emma Mattress? Toppen! Varför inte dela med dig av dina upplevelser, så att andra kan avgöra ifall de känner för att vända sig till företaget? Skriv en recension här på ReviewsBird, och bli en av de som med gemensamma krafter bidrar till att göra internethandel till en tryggare och trevligare upplevelse! Dina ord kan göra skillnad ute i etern!

Information

Wilhelm-Leuschner-Str. 78
60329 Frankfurt am Main
Wilhelm-Leuschner-Str. 78
Tyskland
support@emma.se
+46844683890

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

V
Vivienne Pacocha 2 år sedan
9.5
Jag köpte Emma-madrassen för några veckor sedan och jag är verkligen nöjd med mitt köp. Madrassen har överträffat mina förväntningar på alla sätt och vis. För det första var leveransen mycke...
A
Ano 6 månader sedan
3
Under black firday rean (23/11) köpte jag ett madrasskit. (24/11) har jag måde mailat och ringt dem om att jag beställt fel storlek och vill avboka beställningen ( det går nämligen inte att...

Alla recensioner ( 2 )

Jag köpte Emma-madrassen för några veckor sedan och jag är verkligen nöjd med mitt köp. Madrassen har överträffat mina förväntningar på alla sätt och vis. För det första var leveransen mycket snabb, så inom bara några dagar efter beställning hade jag madrassen hos mig hemma. Det här är definitivt en av de mest bekväma madrasserna som jag har haft. Den stödjer perfekt min rygg och nacke när jag sover, vilket gör att jag vaknar upp utvilad varje morgon utan smärta eller obehag. Den andra anledningen till att jag gillar den här madrassen så mycket är dess kvalitet. Den ser inte bara bra ut men också känns riktigt robust och kommer säkert hålla länge. Slutligen, vill namnet "Europas mest prisvinnande madrass" inte ljuga - denna produkt ger verkligen värdet inklusive riskfri provperiod i 100 dagar! Sammantaget rekommenderar jag starkt Emma-madrassen till alla som letar efter en högkvalitativ, värdefull och bekväm produkt.| | | En fantastisk sömnupplevelse med Emma-madrassen!

V
Vivienne Pacocha 2 år sedan
Beställning
10
Kundservice
10
Pris
8
Leverans
10
Total
9.5
Skulle du handla här igen?

EmmaDiamondMediumHybrid160x200

Under black firday rean (23/11) köpte jag ett madrasskit. (24/11) har jag måde mailat och ringt dem om att jag beställt fel storlek och vill avboka beställningen ( det går nämligen inte att göra själv via deras hemsida ). De meddelar då att det inte är möjligt åch att det är bättre att madrassen får levereras och sedan skickas tillbaka.

Den 28/11 får ajg ett sms att madrassen är levererad trots att det inte har det. Jag ringer då kundservice och berättar detta. De ber mig fylla i en blanket som intygar att jag inte har fått den. Vilket jag gör och skickar in.

Den 29/11 får jag en faktura. Jag ringer in igen och undrar varför jag har fått den. De skickar då den summa som stod på fakturan tillbaka till mig. alltså ca 1000kr av de 9500kr som jag betalat, vilket endast innefattar madrasskyddet.
Men då jag antar att resten av pengarna kommer in på mitt konto så väntar jag.

Igår , den 11/12 ringer jag in igen och fårgar vad som har hänt då jag varken fått någon produkt eller pengar än. De säger bara att de ska titta på ärendet och återkomma.
Idag den 12/12 har de fortfarande inte återkommit och ingenting händer. Jag har totalt ringt in 5 gånger.
Det är i särklass den värsta kundservice jag fått någonsin.

Jag vet inte hur länge jag ska vänta utan att göra en anmälan till konsumentverket.

A
Ano 6 månader sedan
Beställning
6
Kundservice
2
Pris
2
Leverans
2
Total
3
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!