Vuxenkul Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Vuxenkul

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Archibald Lowe
Jag har precis köpt vuxenleksaker från Vuxenkul och jag måste säga att min upplevelse var exceptionell. Jag hittade precis vad jag letade efter på deras hemsida utan några problem. Fraktprocessen v...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Förstklassig Kundservice hos Vuxenkul

  Jag har precis köpt vuxenleksaker från Vuxenkul och jag måste säga att min upplevelse var exceptionell. Jag hittade precis vad jag letade efter på deras hemsida utan några problem. Fraktprocessen var smidig och produkterna kom i diskreta paket som inte väckte någon misstanke. Mina produkter var högkvalitativa och överträffade mina förväntningar på alla sätt. Priserna är mycket konkurrenskraftiga jämfört med andra online-butiker av samma typ, men kvaliteten kommer definitivt inte att ge dig en hint om detta. Vad som verkligen gör Vuxenkul speciellt är dock den fantastiska kundservicen de erbjuder. Personalen är otroligt hjälpsam och skickar alltid tydliga instruktioner såväl som information om rådgivning ifall behövs. Jag kan helt klart rekommendera Vuxenkul till alla som söker högsta kvalitet på sina sexleksaker samt utmärkt service!


Andra personer tittade också på