Notino Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Notino

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Magnus
Jag har nyligen upplevt den bästa shoppingupplevelsen på Notino. Det var enkelt att hitta vad jag letade efter bland det stora utbudet av parfymer, smink och hudvårdsprodukter. Jag var imponerad av...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Smidig Shoppingupplevelse hos Notino

  Jag har nyligen upplevt den bästa shoppingupplevelsen på Notino. Det var enkelt att hitta vad jag letade efter bland det stora utbudet av parfymer, smink och hudvårdsprodukter. Jag var imponerad av de över 1000 tillgängliga märkena som fanns till bra priser jämfört med andra butiker online. Kundtjänsten var också fantastisk, snabb att svara på mina frågor och hjälpsamma med min beställning. När jag väl hade gjort mitt val genomfördes betalningen smidigt och produkterna kom hem till mig inom ett fåtal dagar. Jag är så glad över min shoppingupplevelse och kommer definitivt handla igen från Notino eftersom kvaliteten på produkterna motsvarade det pris jag betalade för dem!


Andra personer tittade också på