Notino

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 6

Total

8
100.0% skulle handla här igen

Notino

Vem vill inte dofta gott? Jo, men det är väl något som de allra flesta vill göra. Nackdelen med att köpa parfymer online är att man faktiskt inte får dofta på dem, en fördel är dock att det finns ett så otroligt stort utbud. Om du har planer på att klicka hem en ny parfym kan du ta och kolla in vad Notino erbjuder.

Mer om Notino

Det var år 2004 som hela företagets historia började i Tjeckien, och vad var det huvudsakliga målet för dem då? Jo, det var att göra Europa till något ännu vackrare. Sedan dess har de haft mer än 16 miljoner kunder och de strävar fortfarande dagligen efter att göra företaget till något ännu bättre. Inom både parfym och kosmetika är Notion ett företag med det bredaste sortimentet och idag går det att köpa mer än 80 000 produkter inne hos dem. Notino har valt att erbjuda sina kunder produkter från kända, men även mindre kända varumärken och idag finns det allt som allt cirka 1 500 märken att välja mellan. Idag finns Notino i sammanlagt 28 länder och deras mål är expandera ytterligare.

Vad är det som Notino erbjuder?

Notino säljer produkter till både kvinnor och män men de säljer även en del produkter till barn såsom till exempel tandborstar samt tandkräm. Ska en beställning göras ska såklart valfria produkter läggas till i kundkorgen och sedan ska kunden betala för sitt inköp. På de allra flesta beställningarna läggs det till en fraktavgift på åtminstone 49 kr, men de har även valt att skicka iväg en del av sina produkter helt fraktfritt. Kunden kan själv välja hur hen vill ha sitt paket levererat men givetvis varierar då priset. Kunden har flera betalningsmetoder att välja mellan och dessa är till exempel kort, Apple Pay, Google Pay eller olika metoder via Klarna.

Nöjd blir man inte alltid och så är det bara och därför har Notino valt att erbjuda sina kunder 90 dagars öppet köp. Om du som kund kanske köpt fel produkt, beställt hem för många eller kanske ogillar en produkt är det bara att lämna tillbaka den. Om du vill veta mer om deras produkter, returer eller kanske leveranser kommer du få bäst svar på dina frågor om du väljer att genast vända dig till Notino. Deras kundtjänst kan nås antingen via e-post eller genom att ringa dem. Vid eventuella klagomål eller reklamation ska även detta tas direkt med kundtjänsten.

Omdömen av Notino

Är du en av många som valt att lägga en beställning hos Notino? Om ja, är du nöjd över att varit kund hos dem? Tycker du att deras sortiment är tillräckligt stort, är deras produkter prisvärda och tror du att du kommer att vända dig till dem igen eller inte för att köpa skönhetsprodukter. Lämna en ärlig recension här inne på ReviewsBird där du berättar mer om vad du faktiskt tycker om företaget och vad de erbjuder.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

M
Magnus 1 år sedan
8
Jag har nyligen upplevt den bästa shoppingupplevelsen på Notino. Det var enkelt att hitta vad jag letade efter bland det stora utbudet av parfymer, smink och hudvårdsprodukter. Jag var impon...

Alla recensioner ( 1 )

En Smidig Shoppingupplevelse hos Notino

Jag har nyligen upplevt den bästa shoppingupplevelsen på Notino. Det var enkelt att hitta vad jag letade efter bland det stora utbudet av parfymer, smink och hudvårdsprodukter. Jag var imponerad av de över 1000 tillgängliga märkena som fanns till bra priser jämfört med andra butiker online. Kundtjänsten var också fantastisk, snabb att svara på mina frågor och hjälpsamma med min beställning. När jag väl hade gjort mitt val genomfördes betalningen smidigt och produkterna kom hem till mig inom ett fåtal dagar. Jag är så glad över min shoppingupplevelse och kommer definitivt handla igen från Notino eftersom kvaliteten på produkterna motsvarade det pris jag betalade för dem!

M
Magnus 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
10
Leverans
6
Total
8
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!