Bodyguard Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Bodyguard

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Sonya Lang
Jag köpte nyligen en försvarsspray från Bodyguard och jag var väldigt imponerad av deras produkter. Jag har alltid känt mig osäker ute på kvällarna, men med den här sprayen känner jag mig mycket tr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bodyguard: Enastående försvarssprayer och säkerhetsprodukter

  Jag köpte nyligen en försvarsspray från Bodyguard och jag var väldigt imponerad av deras produkter. Jag har alltid känt mig osäker ute på kvällarna, men med den här sprayen känner jag mig mycket tryggare. Det är ett bra alternativ till pepparspray eftersom det är lagligt. Deras hemsida erbjuder också andra säkerhetsprodukter, som överfallslarm, vilket visar att de bryr sig om sina kunders säkerhet och gör allt för att ge dem de verktyg som krävs för att skydda sig själva. En sak som verkligen utmärkte sig för mig var deras fantastiska kundservice - personalen var otroligt trevlig när jag ställde frågor angående deras produkter och de hjälpte mig verkligen att välja rätt produkt för mina behov. Sammanfattningsvis tycker jag att Bodyguard är ett utmärkt val för alla som söker säkra alternativ till traditionella självförsvarsprodukter. Jag kommer definitivt att återkomma till dem i framtiden!


Andra personer tittade också på