Hemfint Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Hemfint

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. Eduardo Wiegand III
Hemfint är en fantastisk byggvaruhandel på nätet som jag verkligen kan rekommendera. Jag hade ett projekt där jag behövde köpa dörrar, fönster och badrumsprodukter till mitt nybyggda hus och Hemfin...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Trygg online-handel av byggmaterial

  Hemfint är en fantastisk byggvaruhandel på nätet som jag verkligen kan rekommendera. Jag hade ett projekt där jag behövde köpa dörrar, fönster och badrumsprodukter till mitt nybyggda hus och Hemfint levererade verkligen vad de lovar - högsta kvalitet till superpris! Sortimentet var enormt och det var lätt att navigera på deras webbplats för att hitta vad jag sökte. En stor bonus var fri frakt på allt vilket gjorde min beställning ännu mer prisvärd. En annan styrka med Hemfint är deras utmärkta kundservice. Jag kontaktade dem med några frågor om min beställning och fick snabbt svar från deras trevliga och hjälpsamma personal. Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av att handla hos Hemfint. De erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, har ett brett sortiment samt en utmärkt kundservice som ger trygghet vid onlineinköp.


Andra personer tittade också på